En Sıcak Konular

Avcılar Belediyesi'nde vukuat bitmiyor

25 Ekim 2010 10:10 tsi
'Rahibe afişi' krizi sonrası CHP'den istifa eden Avcılar Belediye Meclis üyesi Ömer Zengin'in darp edilmesi, yargıya taşınıyor.

Zengin, önceki gün Belediye Meclisi'nde Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'yi eleştirmiş, ihaleleri hep aynı firmaların kazandığını savunmuştu. Bu sözler Değirmenci'nin tepkisini çekerken, Zengin'e yumruklu saldırıda bulunulmuştu. Olayın ardından Emniyet'e darp raporunu sunarak şikayetçi olan Zengin, bugün de savcılığa başvuracağını açıkladı. Ömer Zengin, kendisini yumruklayan kişinin, afiş krizinde de bir vatandaşa saldırdığını belirtiyor. "Bunlar izleyici sıralarına oturuyor ve meclis üyelerine gözdağı veriyor." diyen Zengin, hem saldırgandan hem de Belediye Başkanı Değirmenci'den şikayetçi olacağını kaydediyor. İstifasının ardından can güvenliğinin olmadığını da savunarak, Belediye Meclisi'ne 50 kişi ile gelip Değirmenci'nin adamlarından korunacağını ifade ediyor.


CHP’de başörtülü kadınları rahibeye benzeten afişi bastıran Değirmenci’nin ihraç edilmeyeceği konuşuluyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, rahibe afişi skandalının sorumlusu olarak gösterilen CHP’li Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’yi korumaya aldı. Kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edilen Değirmenci için hala karar çıkmadı. Bu hafta toplanan YDK, Değirmenci dosyasını gündemine almadı. Edinilen bilgiye göre, dosya gündeme alınmayarak unutturulacak. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu,Önder SavveDeniz Baykalarasındaki çekişme bu kez parti tüzüğü nedeniyle yeniden su yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. Yargıtay, son olarak CHP’den tüzüğün ertelendiği kurultayın tutanak ve görüntülerini istedi.CHPkulislerinde Kılıçdaroğlu’nun Sav ile tüzük konusunda karşı karşıya gelebileceği değerlendirmeleri yapılıyor. Ekipler savaşında Baykal’ın ise Sav’a karşı Kılıçdaroğlu cephesinde yer alacağı belirtiliyor. 

zaman

 



Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,272 µs