En Sıcak Konular

Erdoğan duyunca çok şaşırmış

24 Ekim 2010 10:16 tsi
Erdoğan hiç beklemediği bu cevap karşısında bakın nasıl bir tepki vermiş...

CHP'li Arıtman'ın gelini MHP'li olunca çiftin şahitlerinden biri MHP lideri Bahçeli olacak. Arıtman, gelinin akrabalarının ise AK Partili olduğunu söyledi.

Başörtüsü ve laiklik konularındaki sert çıkışlarıyla Meclis'in en muhalif milletvekillerinden biri kabul edilen CHP'li Canan Arıtman, 5 Kasım'da evlendireceği oğlu Mehmet Arıtman'ın düğününe Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet etti. Arıtman, 22. dönem MHP İzmir Milletvekili Yusuf Kırkpınar'ın yeğeni İdil Kırkpınar ile hayatını birleştirecek olan oğlunun düğün davetiyesini, Erdoğan'a Meclis kulisinde elden teslim etti. Erdoğan'ın da kendisini daha önce oğlunun düğününe davet ettiğini belirten Arıtman, "Kendisi de bu davetimden son derece memnun oldu. Bir aksilik olmadığı takdirde düğüne katılacağını sanıyorum" dedi. Erdoğan'ın davetiyeyi aldıktan sonra kendisine oğlunun ve gelininin yaşları ve ne iş yaptıklarına ilişkin sorular sorduğunu anlatan Arıtman, "Gelinin ailesinin MHP'li olduğunu öğrenince önce çok şaşırdı. Daha sonra 'Aşk bu işte. Görüyorsunuz her engeli aşıyor' dedi. Siyaseten ayrı dünyaların insanlarıyız ama düğünde kendisini görmekten son derece memnun olacağımı söyledim. Zaten gelinimizin akrabalarından bazıları daAK Partiiçinde önemli görevler üstlenmiş isimler" diye konuştu.

LİDERLER ŞAHİT OLACAK

Arıtman'ın İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oğlu Mimar Mehmet Arıtman ile Leyla-Kenan Kırkpınar çiftinin kızları İdil Kırkpınar'ın düğününde, erkek tarafının şahitliğini eskiCHPGenel BaşkanıDeniz Baykalyapacak. Daha önce düğüne katılacağı açıklanan CHP lideri Kemal Kılıçdaoğlu'nun ise, aynı tarihte AB'den gelecek bir heyetin ziyareti nedeniyle programını değiştirdiği ve Arıtman'ı arayarak özür dilediği öğrenildi. Düğünde kız tarafının şahitliğini ise İzmir'e gelmesi halindeBaşbakan Erdoğanve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yapması bekleniyor. Balçova Termal Otel'de yapılacak düğüne 900 kişi davet edildi. 

sabah

 



Bu haber 630 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,466 µs