En Sıcak Konular

Sağlam: 'Derbiyle ilgilenmiyoruz'

22 Ekim 2010 17:18 tsi
Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'in 9. haftasında karşılaşacakları Ankaragücü karşılaşmasına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Sağlam, "Dostluğun ön plana çıktığı, fair-play ruhunun üst seviyede yaşandığı bir maç oynayıp ligin zirvesindeki yarışımızı yine en üst sırada devam ettirmek isteyeceğiz." dedi.

Özlüce Tesisleri'nde antrenman öncesi saha kenarında basın toplantısı düzenleyen Sağlam, zor bir Manchester United karşılaşmasından sonra lige döndüklerini dile getirdi. Ligin de kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Sağlam, geleceklerini şekillendirecek bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydetti.

Ankaragücü ile aralarında çok farklı bir dostluk ilişkisi bulunduğuna dikkat çeken başarılı teknik adam, şöyle konuştu;

"İki kulüp taraftarı arasında çok uzun yıllar öncesine dayanan bir dostluk var. Biz her kulüple dostluk kurmayı istiyoruz. Çok güzel şeyler bunlar. Çok güzel bir atmosfer olacağına inanıyorum. Maç öncesi, sonrası ve esnasında Türk futbolunda görmek isteyeceğimiz sahneler yaşanacaktır."

PUAN KAYBINDA RAKİPLERİMİZİ ENSEMİZDE HİSSEDECEĞİZ

Ankaragücü'nün geçen hafta Galatasaray'a karşı sansasyonel bir galibiyet aldığını hatırlatan Sağlam, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Galibiyetinden sonra iyi bir hava yakaladılar. Onu devam ettirmek isteyeceklerdir. Dışarıda dostluk ne kadar üst düzeydeyse, saha içindeki rekabet ve mücadele o kadar üst düzeyde olacaktır. Güzel bir karşılaşma izleteceğimizi düşünüyorum. İzleyenler kesinlikle keyif alacaklardır. Çünkü iki haftalık puan kayıplarından sonra altımızdaki rakiplerde bize yaklaştılar. Bundan sonraki puan kayıplarında ensemizde hissedeceğiz onların varlığını."

ALİ TANDOĞAN'UN DURUMU İYİ

Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında deplasmanda oynanan ve 1 - 0 kaybedilen Manchester United maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ali Tandoğan'ın durumunun iyi olduğunu belirten genç çalıştırıcı, Stepanov'un da durumunun biraz ciddi olduğunu ve oynayıp oynayamayacağına yarın karar vereceklerini dile getirdi.

Kaleci Ivankov'da form düşüklüğü görüp görmediği yönündeki bir soruya ise Sağlam, "Ivankov'da form düşüklüğü görmüyorum. Takımda zaman zaman inişli çıkışlı dönemler oluyor ama Ivankov'da böyle bir sıkıntımız yok." yanıtını verdi.

ALT YAPIDAN İKİ FUTBOLCU ÇAĞIRACAĞIZ

Ankaragücü karşısında takıma katkısının en fazla olacağına inandığı 11 kişiyi sahaya süreceğini ifade eden Sağlam, geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan genç futbolcular Muhammed Demir ve Eren Albayrak'ın durumunun sorulması üzerine, şunları dile getirdi;

"Bu iki arkadaşımız sezon sonunda bizimle oynamayı düşünmediklerini söylediler. Biz de onlarla vakit kaybetmek yerine, bize uzun yıllar fayda sağlayacak genç arkadaşlarımızla ilgileneceğiz. Altyapıdan 2 oyuncu çağıracağız. Onlara emek sarf edeceğiz."

DERBİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL

Sağlam, bir gazetecinin Galatasaray-Fenerbahçe derbisini sorması üzerine, "Türk futbolunda son dönemlerde görmek istediğimiz, çok fazla göremediğimiz davranışların yaşanmasını istiyoruz. Güzel bir futbol olmasını istiyoruz. Bizim için çok fazla önemli değil. Kendi maçımız her şeyden önemli. Onun için başkasının maçını düşünecek halimiz yok." diye cevap verdi. (CİHAN)



Bu haber 561 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,399 µs