En Sıcak Konular

Hagi imzaladı

22 Ekim 2010 15:54 tsi
Galatasaray'da yeni teknik direktör Gheorge Hagi ve yardımcısı Tugay Kerimoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşme imzalıyor!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Gheorghe Hagi kendisini sarı kırmızılı kulübe bağlayan imzayı atıyor!..

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'ndaki imza töreni başladı.

Basın toplantısında ilk olarak söz alan Yönetici Yiğit Şardan şunları söyledi:

"Evine hoşgeldin Hagi"

"Rijkaard ile yolları ayırınca oturup alternatifleri inceledik. Bunların içinde sizlerin çok iyi tanıdığı isimler de vardı. Ancak biz sezon ortasında göreve gelecek kişinin içimizden biri olmasını istedik. Yani Galatasaray'ı iyi bilen, Florya'da yolunu kaybetmeyecek birisi... Bunun üzerine birinci isim Terim'di, ikinci isim Hagi'ydi. İlk teklifi Terim'e yapmamızın nedeni şu anki futbolcuları iyi tanımasıydı. Önce salı gecesi ardından çarşamba günü görüştük. İlk görüşmeyi ise Adnan Sezgin yaptı. Terim 12 saat süre istedi. İkinci görüşmede Terim ailesiyle görüştüğünü ve ailesinin Türkiye'de çalışmasını istemediğini belirtti.Bu kısım 5 dakika sürdü. Kalan 1 saat 55 dakikada Galatasaray'ı konuştuk. Gazetelerde yer aldığı üzere Adnan Sezgin ile çalışmak istemediği veya başka şartlar sunduğu haberleri doğru değildir."

"Terim'den sonra Hagi ile görüştük. Tugay Kerimoğlu ile çalışıp çalışmayacağını sorduk, o da çalışacağını söyledi. Ardından da Tugay'a sorduk o da görevden kaçmayacağını söyledi. Bunlar dışında yazılan herşey yalandır."

Hagi neden kabul etti?
Galatasaray'in yeni teknik direktörü Hagi ise Lig TV'den Bahri Havadır'ın "Böyle zor bir zamanda Galatasaray'ın teklifini neden kabul ettin?" şeklindeki sorusu üzerine şunları söyledi:

"Öncelikle herkese hoşbulduk diyorum. Demek ki Galatasaray'da yaptıklarım unutulmamış ki bu teklif geldi. Zor bir durumda G.Saray'ı seçmemin nedeni, 1996'da G.Saray'ı seçmemle aynıdır. Çünkü büyük bir kulüptür, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biridir. Galatasaray'Da teknik direktörlük yapmak büyük bir şereftir. Hassas bir dönem olduğunu biliyorum. Ama elimden geleni yapacağım ve herşeyin iyi olacağına inanıyorum. Potansiyel olmadığını düşünseydim buraya gelmezdim. Galatasaray'ın potansiyeli var, bunun için buradayım. Ümit ederim ki Rİjkaard'dan daha iyisini yaparım. Önümüzdeki sezonda da Avrupa liglerinde oynarız diye düşünüyorum. Tugay'a da yanımda olduğu için teşekkür ederim. Takımdayken en iyi arkadaşlarımdan biriydi. O da benim gibi şampiyondur. Bu yuvanın insanlarıyız. Bütün bu güveni oyunculara da taşıyacağımızı düşünüyorum."



Bu haber 616 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,046 µs