En Sıcak Konular

Kral'ın sebebi belli!

21 Ekim 2010 11:59 tsi
Hakan Şükür, evine gelen Polat’tan ‘iade-i itibar’ istediyse de görev kabul etmedi. “Ne yaptığınız belli değil” restini çeken Şükür’ün Sezgin’le çalışmak istemediği de vurgulandı.

Başkan Adnan Polat, çok zor bir günü geride bıraktı... Bir Fatih Terim’di bir Hakan Şükür’dü derken itibarını iyice zayıflattı...  Çünkü Terim de Şükür de Polat’a öyle konuşmalar yaptı ki, ne görev kabul ettiler ne de kendisine ve mevcut yönetimeinanmadıklarını dile getirerek adeta şamar attılar...

Her şey öğleden önce başladı. Polat ve yönetici Murat Yalçındağ, sportif direktörlük teklifini iletmek üzere Hakan Şükür’ün Florya’daki evine gitti. Ağırlıklı olarak Şükür’ün Adnan Sezgin’le çalışmak istemediği için ayak sürttüğü iddia edildi.

ESKİ DEFTERLERİ AÇTI
Polat ve Yalçındağ, Galatasaray’ın menfaatlerinden dem vursa da, Hakan Şükür, kendisinin ve eski takım arkadaşlarının takımdan nasıl uzaklaştırıldıklarını hatırlatarak, “Hem kendim hem de arkadaşlarım için iade-i itibar istiyorum. Onlara da görev verin” dedi, sonra da Polat’ın planlarını dinledi.

ÖNCE SEZGİN SONRA TERİM
Fakat dinledikleri Şükür’ü kesmemişti. Çünkü önce sportif direktörlük teklifi yapılmış, sonra Adnan Sezgin’in altında çalışması istenmiş, dün de bu durum “Fatih Terim’in yardımcısı ol” teklifine dönüştürülmüştü. Bu da kabul görmeyince Polat, “O zaman seni Terim’in üzerinde sportif direktör yapalım” dedi.

VE KRAL PATLIYOR
İşte bu son sunum, Şükür’ün tepesini attırıyordu. Kral, “G.Saray için her zaman her yerde varım. Ancak sizin ne yaptığınız belli değil. Bu yüzden görev kabul etmiyorum. Samimi değilsiniz” diyerek yönetimi eli boş gönderiyordu.

haberturk




Bu haber 508 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,359 µs