En Sıcak Konular

Çağlayan cuma günü trafiğe kapatılıyor!

20 Ekim 2010 16:51 tsi
Cuma saat 21.00'dan itibaren tamamen araç trafiğine kapatılıyor...

Çağlayan kavşağındaki trafiğin yer altına alınması ve yayalaştırılmış meydan düzenlemesi inşaatı sebebiyle bir süredir kısmen trafiğe kapanan Çağlayan Meydanı, Cuma saat 21.00'dan itibaren tamamen araç trafiğine kapatılacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi, İl Özel İdarebi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile ortak yürütülen çalışmayla 13 bin metrekare alt geçit imalatı yapılacağı belirtildi. Alt geçit uzunluklarının 700 metre olacağı çalışmayla Çağlayan kavşağı 2 katlı bir kavşak haline gelerek, trafik yerin altına alınacağı bildirildi. Açıklamada: "Bu şekilde İstanbul'da birçok miting ve yürüyüşe ev sahipliği yapan Çağlayan, 22 bin metrekare yayalaştırılmış alana sahip bir meydan haline gelecek." ifadeleri yer aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'nce hazırlanan proje ile Kağıthane Caddesi (Şişli) - Çevreyolu ve Piyalepaşa yönü 12 m aşağıdan alt geçit ile Çevreyolu ve Piyalepaşa istikametine bağlanacak.

Açıklamada, bir süredir devam eden inşaat çalışmaları sebebiyle kısmen trafiğe kapatılan Çağlayan Meydanı'nın Cuma akşamı saat 21.00'dan itibaren tamamen trafiğe kapatılacağı belirtildi. Açıklamada trafiğe kapatılacak yollar ise şöyle sıralandı:

Şişli-Çağlayan arası kapanacak yollar: Abide-i Hürriyet Caddesi , Dr. Cemil Bengü Caddesi, Yurt Sokağı, Taşocağı Caddesi, Vatan Caddesi.

Topkapı-Şişli arası kapanacak yollar: Çağlayan Kavşağı, Çampark Sokak, Ozan Sokak, Çağlayan Kağıthane Yolu, Abide-i Hürriyet Caddesi.

Kağıthane-Piyalepaşa-Topkapı arası kapanacak yollar: Çağlayan Kağıthane Yolu , Şevketpaşa Caddesi, Bahçeler Caddesi, Yalın Sokak, Çağlayan Kavşağı

(CİHAN)

 

 



Bu haber 588 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,669 µs