En Sıcak Konular

Küçükoğlu; ‘Devlet geri dönüyor!’

0 0 0000 00:00 tsi
Küçükoğlu; ‘Devlet geri dönüyor!’ Türkiye Emekli Subaylar Derneği Başkanı emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu,  son MGK toplantısında devletin geri döndüğünün işaretlerini aldığını ve bundan sonra Kuzey Irak da dahil her türlü önlemin arka arkaya gelebileceğini söyledi. AKP’nin oy

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Başkanı emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu, son Milli Güvenlik Kurulu toplantısını “devletin geri dönüşünün işaretlerini” verdiğini söyledi.

Son birkaç hafta içinde Kuzey Irak’da bir odak kayması yaşandığını söyleyen Küçükoğlu, düne kadar terörist PKK’ya karşı yapılacak bir operasyon gündemdeyken bu sefer Barzani’nin ortaya çıktığını söyledi.

Düne kadar Barzani ve Kuzey Irak’taki Kürt oluşumları ile “dialog” arayan hükümetin bundan sonra ne yapacağını merak ettiğini söyleyen Küçükoğlu, “Korkarım bu şartlar altında da Barzani ile kucaklaşırlar” ifadesini kullandı.

“Sayın Barzani”!

Teörist başına “sayın”, şehitlerimiz için “kelle” ifadesini kullanan Başbakan’ın Barzani için de “Sayın” ifadesi kullanmasının şaşırtıcı olmayacağını söyleyen emekli Tümgeneral Küçükoğlu, Barzani’nin çıkışları hakkında da, “Zamanlaması çok manidar. Bir yandan şehitler, bir yandan 14 Nisan mitingi, bir yandan Kuzey Irak olayı, bir yandan Cumhurbaşkanı seçimi… Bunların üstüne de Barzani’nin açıklamaları. Ne oluyor bakmak lazım” şeklinde konuştu.

Oylarının yüzde 40’a dayandığını göstermek ve bunu teyid emek için AKP’nin özellikle üç kesime yönelik olarak propaganda çalışmaları yürüttüğünü söyleyen Küçükoğlu, bu kesimleri şöyle tanımladı; “Tabandan gelen genç kesim-ki 18 yaş yasasını çıkarmaları boşun değildi-bunun yanında açıkça DTP tabanına da oynuyorlar ve nihayet ulusal ve uluslararası şirketlere yakın duruyorlar. Bunların içinde bir takım Karadeniz şirketleri ile Kuzey Irak’ta iş yapan firmalar da var”.

14 Nisan’da AKP’nin adı geçmez!

Toplumun geniş kesimi tarafından ilgi gören  14 Nisan mitingi için de, “göreceksiniz burada AKP’nin adı bile geçmeyecek, her yerden akın akın insanlar buraya geliyor, Türk halkı Cumhuriyeti’ne sahip çıkacak” açıklamasını yapan Küçükoğlu, problemin ulusal çıkarları savunma noktasında olduğunu, Türk menfaatinin kişisel, politik veya partisel  çıkarların üzerinde tutulması gerektiğini belirtti.

www.iyibilgi.com



Bu haber 318 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,811 µs