En Sıcak Konular

CHP'de resepsiyon çatlağı

15 Ekim 2010 16:11 tsi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Köşk'teki "29 Ekim" resepsiyonunuyla ile ilgili konuştu.Tekin, 'CHP'de herhangi bir çatlak söz konusu değildir, İnce sadece kendi düşüncelerini ifade etmiştir' dedi.

Tekin,29 EkimCumhuriyet resepsiyonuna katılım ile ilgili yaşanan tartışmaları değerlendirdi. Habertürk TV'de yayınlanan 'Gün Ortası' programına katılan Tekin, henüz MYK'da resepsiyona katılım ile ilgili bir görüşme gerçekleşmediğini söyledi. Tekin, bir parti içinde farklı görüşlere ait kişilerin olabileceğini belirtti. Ortaya çıkan görüş farklılığının parti içi ayrışma gibi yorumlanmasını eleştiren Tekin, Türk demokrasininin en büyük sıkıntılarından birinin bu bakış açısı olduğunu dile getirdi.

Resepsiyon konusunda kurumsal bir karar alınmadığını vurgulayan Tekin, kendisinin katılma veya katılmama kararını kişisel olarak alamayacağını da kaydetti.

KILIÇDAROĞLU - KEMAL DERVİŞ GÖRÜŞMESİ

Tekin, konuşması sırasında Kılıçdaroğlu ile Derviş'in sürpriz görüşmesini dile getirdi. Havaalanında gerçekleşen görüşme sırasında orada bulunduğunu belirten Tekin, görüşmenin basında çok abartıldığını da söyledi. Tekin, 'Derviş CHP'nin üyesi, daha önce Genel Başkan yardımcılığı görevi yapmış biri. Derviş'in üyesi olduğu partinin genel başkanı ile görüşmesi doğal, bunda abartılacak bir şey var mı?' diye konuştu.

İNCE: ÇELİŞKİ YOK. BEN KATILMAYACAĞIM

CHP'li Muharrem İnce ise dün yaptığı açıklamaların arkasında durduğunu belirtti ve ''Ben resepsiyona gitmeyeceğim. İsteyen gider. Ben attığım imzanın arkasındayım.Ortada bir çelişki yok'' dedi. 

 

 



Bu haber 608 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    10,619 µs