En Sıcak Konular

'Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir'

14 Ekim 2010 19:50 tsi
'Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir' Necmettin Erbakan, 17 Ekim günü yapılacak SP Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi basın açıklaması yaptı. Yazılı yapılan açıklamanın yanısıra, tv ve ajanslar için görüntülü açıklama da CD kayıtlı servis yapıldı.

Erbakan, bismillahirrahmanirrahim ve euzu besmele çekerek başladığı görüntülü basın açıklamasında, "İnanç var, her şey var! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir" sözleri dikkat çekti.

SP'nin Olağanüstü Büyük Kongresi'nin büyük önemi ve manası olduğunu belirten Erbakan şunları söyledi: "20'nci asrın ilk yarısı birinci ve ikinci cihan harpleriyle geçmiş insanlık beklediği özlediği saadet dünyasını bir türlü bulamamıştır. İkinci Cihan harbinin arkasından yeni bir dünya'ya kavuşmayı beklerken 1945'de Yalta'da Roosevelt, Stalin ve Churchill'in biraraya gelerek ana hatlarını tespit ettikleri yeni dünya saadet getireceğine önce 45 yıl süreyle devam eden soğuk harp ile bilaharede 1990'dan sonra da bugüne kadar 20 yıldan beri devam eden 20. haçlı seferi dönemiyle sadece insanlığın zulüm içersinde kan ve gözyaşı ile ızdırap çekmesine sebep olmuştur. Bu gerçekler insanlığın saadetinin ırkçı emperyalizmin eline bırakılamayacağını ispat için kafi gerçeklerdir.

Irak savaşları, Çeçenistan, Keşmir, Bosna, Afganistan ve dünyanın her yerinde müslümanlara yapılan zulumlar ile yaşadığımız ve en son Gazze olayları ile bütün açıklığı ile ortaya çıkan gerçekler insanlığın artık daha fazla vakit kaybetmeden yeni bir saadet dünyasına kavuşmasını zaruri kılmaktadır. Yeni saadet dünyasını tarih boyunca olduğu gibi ancak Milli Görüş kurabilir: Bunun sebebi Milli Görüş'ün diğer bütün batıl görüşlerle temelde sahip olduğu 7 mühim farkdır: Temeldeki bu sebepler şunlardır :1- Maneviyatsız saadet olmaz. 2- Adil düzensiz saadet olmaz.- komünizm gibi faizci kapitalist nizam da çökmeye mahkumdur. Zorla yaşatmak dahi mümkün değildir. Adil Düzen bir tercih değil, kurtuluşun tek çaresidir. Bir zorunluluktur. 3- Bizim medeniyetimiz diğerlerinden üstündür. 4- Saadet için bugünkü zulüm dünyası yerine Yeni Bir Dünya'nın Saadet Dünyası'nın kurulması kaçınılmazdır. 5- Bulunduğumuz tarihi dönüm noktasında :

Türkiye, Avrupa kapısına zincirle bağlanmayacak ve İsrail'e vilayet olmayacak. Tarihteki şerefli yerini alacak. 6- Milli Görüş uyanıklık, işbirlikçilere destek olmaz. 7- Milli Görüşçüler güncel yanılgı hastalığına düşmemişlerdir. Yeni bir saadet dünyasının ancak Milli Görüşle kurulabileceğinin diğer açık bir delili Adem (a.s)'dan beri insanlık tarihidir. İşte bu sebeplerden dolayı Haziran 2011'de yapılacak olan milletvekili seçimleri insanlık için bir dönüm noktasıdır ve bu seçimlerde Saadet Partisi'nin iktidara gelmesinde başka kurtuluş çaresi yoktur.

Bu gerçeği ırkçı emperyalizm de çok iyi bildiği için aylardan beri hatta yıllardan beri kendi zulüm dünyasını devam ettirebilmek için Türkiye'de kendi gayesi uğrunda kullanabileceği bir partinin iktidara gelmesi için elinden gelen bütün gayreti ile hazırlıklarını yapmaktadır.

Irkçı emperyalizm için tek hedef Saadet Partisi iktidarını engelleyebilmektir. Bunu açıktan söylemez. Fakat aklı fikri bundadır. Bundan dolayı 5 hazırlık yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir.

Bu hazırlıklar şunlardır : Irkçı emperyalizmin seçimler için hazırlığı : 1- Bütün basını ele geçirmiştir. 2- Bütün bankaları ele geçirmiştir. 3- Bütün milli büyük müesseseleri ele geçirmiştir. 4- Muhafazakar insanlar Saadet Partisi'ne değil, AKP'ye oy versinler diye AKP'ye maksatlı tavizler vermektedir. 5- Okşayarak yutma metodunu bütün gücüyle uygulamaktadır. Irkçı emperyalizmin bu 5 koldan hazırlıklarına karşılık Milli Görüş de Saadet Partisi olarak 5 koldan mukabil hazırlıklarını yapmaktadır:

Bu hazırlıklar şunlardır : 1- Şuurlanma. 2- Çelikleşme. 3- Üretim. 4- Milko hamlesi 5- Üçüncü şahlanış. Heyecan. İşte bu tarihi dönüm noktasında Allah'ın lütfuyla Saadet Partimize çok büyük yardım yapılmıştır. 17 Ekim 2010 kongremizden önce yaşanan olayların gerçek manası budur:

Bu olaylar 5 büyük hamlemiz bakımından partimize şu faydaları sağlamıştır: 1- Şuurlanma. Bütün partimiz mensupları bu olayları yaşayarak davamızı gerçek manası ile anlamak ve bizim diğer 60 partiden bir tanesini olmadığımızı ilk ve tek parti olduğumuzu daha iyi kavramak imkan ve fırsatını bulmuşlardır. 2- Çelikleşme. Bütün kadromuz davaya sapa sağlam bağlı, şuurlu insanlardan meydana gelmek suretiyle çelikleşmiştir. 3- Heyecan. Bu olayların arkasından bütün camiamız mensuplarına büyük bir canlılık ve heyecan gelmiştir. Herkes kendi öz parti ve inancına kavuşmuş olmanın ve temel esasların muhafazasının sevinci, huzuru ve memnuniyetini yaşamaktadır.

Milli Görüş'ün seçimi kazanıp iktidar olmak hedefi ve görevi yanında yeni muhteşem hizmetlerini yapabilmesi için de bu şuurlanmaya, çelikleşmeye, heycan ve coşkuya ihtiyacı vardı.

Nitekim Mimar Sinan; Şehzadebaşı, Süleymaniye'den sonra Selimiye'yi yaparken aynı şekilde yepyeni bir aşkla ve şevkle kollarını sıvamıştır. Biz de 17 Ekim kongremizi işte bunun için yapıyoruz.

Zira, Milli Görüş partileri olarak 41 yıldan beri ülkemize ve milletimize en büyük ve en hayırlı hizmetleri yaptık.

70'li yıllarda MC hükümetleri ile büyük hamleler yaptık. 1996'da en büyük parti olarak kalfalık dönemimizin efsanevi hizmetlerini gerçekleştirdik. Şimdi, ustalık dönemimiz için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yeni muhteşem hizmetlerimiz bizi bekliyor.

Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya'nın kuruluşu. Bu hizmetleri yapmak için daha fazla şuurlanmamız, çelikleşmemiz ve şahlanmamız gerekiyor. İşte son olaylarla Allah'ın lutfu ile bu hamleler gerçekleşmiştir. Şuurlandık, çelikleştik, geliyoruz.

17 Ekim 2010 Olağanüstü Büyük Kongremizin arkasından şuurlu, çelik gibi bir kadromuzla çok daha güçlenmiş olarak üretim, Milko hamlelerini ve şahlanışımızı gerçekleştireceğiz inşaallah. Böylece Türkiye'miz ve bütün insanlığın kurtulması için beklenen muhteşem hizmetleri Allah'ın lutfuyla ifa edeceğiz.

Değişmeyen gerçekler şunlardır:

1- Saadete ancak Milli Görüşle erişilebilir. 2- Milli Görüş'ün bir tek partisi vardır, o da Saadet Partisi'dir.

3- Milli Görüş'ün temel esaslarını ve uygulama temel esaslarını muhafaza ana vazifemizdir. Çünkü saadete ancak bunlarla erişilebilir. 4- Yolumuz hakkı üstün tutan yoldur ve saadetin tek çaresidir.

5- Zafer inananlarındır ve zafer yakındır. - Onların dağları yerinden oynatacak kadar kuvvetli organizasyonları olsa dahi biliniz ki Allah'ın dediği olur.

Siz Allah'ın yoluna ihlÔsla hizmet ederseniz, Allah size yardım eder. Ancak siz galip gelirsiniz, başka kimse galip gelemez.

El akibetu-lil müttekin Biz, kısa zamanda ufak oy oranlarından, en büyük oy oranlarına çıkmanın ustasıyız. Çünkü, inancımız var. İnanç var, her şey var. 3. Şahlanış başlamıştır. Yeniden iktidara geliyoruz inşallah. Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir. Tarihimizin altın sayfaları Milli Görüş'le yazılmıştır. Allah hepimizi hidayete erdikten sonra dalalete saptırmasın. Ne mutlu sebatla, sabırla, sadakatla, ihlÔsla, şuurla, Allah rızası yolunda çalışanlara. Birlikte rahmet vardır. ayrılıkta azap vardır.

Ne yapacağız?

1) Camianın aydınlatılması. 2) Temel esaslara sımsıkı sarılınması. 3) Şuurlanma ve çelikleşme hamlelerinin gerçekleştirilmesi. 4) Asıl ana gaye göz önünde bulundurularak bütün gücüyle o istikamette çalışılması. 5) Dış güçlerin etkilerine karşı uyanık ve şuurlu olunması ve camianın uyarılması. 6) Sıratı müstakimden şaşmamak esastır.

Diğer partilere heves edilirse yavaş yavaş onlara benzenir, Milli Görüş'ten uzaklaşılır ve adım adım helak olmaya gidilir. 40 yıllık denemeler bunu tekrar tekrar ispat etmiştir.

17 ekim 2010 Olağanüstü Büyük Kongremiz münasebetiyle yapmış olduğum bu açıklamaları sona erdirirken, Cenab-ı Hakk'a bize yaptığı sonsuz yardımlardan dolayı bir kere daha şükrediyorum. Kongremizin Türkiye ve insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Bütün Milli Görüş camiasını gösterdikleri şuur, inanç, sabır, azim ve atılım heyecanından dolayı tebrik ediyorum. Hepinizi gelecek sene iktidar olmanın nasip olması duasıyla Allah'a emanet ediyorum.

Esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh."

hürriyet



Bu haber 1,909 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,844 µs