En Sıcak Konular

Manisaspor'un Beşiktaş planı...

14 Ekim 2010 15:34 tsi
Fiyapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Manisaspor'da geri sayım başladı.

Spor Toto Süper Lig'de 16 Ekim Cumartesi akşamı Fiyapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Manisaspor'da geri sayım başladı.
Hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesisleri'nde sürdüren siyah – beyazlıların teknik direktörü Hikmet Karaman , Beşiktaş maçının zor geçeceğini bildiklerini ve bu bilinçle hazırlıkları sürdürdüklerini ifade ederken, taktik ve tempo olarak istediklerini sahaya yansıttıkları takdirde puan ya da puanlarla Manisa'ya dönebileceklerini, Beşiktaş'ın ne yapacağını değil , kendilerinin ne yapacağını düşündüklerini kaydetti.

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren siyah – beyazlılarda sakatlıkları süren Hüseyin Tok, Nizamettin, Mehmet Güven ve Yiğit Gökoğlan takımdan ayrı çalışırken, teknik direktör Hikmet Karaman futbolcularına Beşiktaş karşılaşmasının son taktik provasını yaptırdı.

Bu arada Beşiktaş'tan İstanbul'da puan alamayan ve yaptığı üç karşılaşmadan da yenilgiyle ayrılan Manisaspor, güçlü rakibini mağlup ederek şeytanın bacağını kırmak isterken, takımın deneyimli teknik direktörü Hikmet Karaman, ''Milli maçlar nedeniyle verilen arada tesislerimizin bakımda olması nedeniyle çeşitli yerlerde çalışmalarımızı sürdürdükten sonra kendi tesislerimizde Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Milli takıma giden oyuncularımız oldu. Sakatlıkları süren oyuncularımız var. Beşiktaş'ın eksikleri olduğu gibi bizim de eksik yönlerimiz vardır ancak, Beşiktaş takımı eksiklerini hissetmeyecektir, çünkü kadro zenginlikleri bir hayli fazla.'' diye konuştu.

Hikmet Karaman'ın teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından çıkışa geçen Manisaspor'da morallerin yüksek olduğu gözlenirken, teknik direktör Hikmet Karaman, Beşiktaş maçının zor geçeceğini , Beşiktaş'ın kendi sahasındaki atmosferin her takımı zorladığını, ancak korkmadıklarını belirterek, ''Parolamız 90 dakika içinde hem taktik hem de oyun anlamında disiplinli bir oyun, kendi gücümüzü ve rakibin futbol anlayışını sahaya yansıtan bir oyun oynayarak sonuca gitmek. Eğer taktiksel ve oyunsal olarak istediğimizi sahaya yansıtırsak sürpriz bir sonuçla Manisa'ya dönebiliriz.'' diye konuştu.

CİHAN

 



Bu haber 600 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,325 µs