En Sıcak Konular

Beşiktaş'ta bir sakat daha!

13 Ekim 2010 15:06 tsi
Beşiktaş, Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken sakatlar kervanına bir isim daha katıldı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 16 Ekim Cumartesi günü Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde yağmur altındaki idmanda siyah-beyazlı oyuncular, koşuların ardından denge ve kuvvet çalışmaları yaptı. Bir süre pas çalışması yapan futbolcular, minik kale maçın ardından çift kale maçla idmanı tamamladı.

Beşiktaş, bugünkü idmanı 7 eksik oyuncuyla sürdürdü. Sakatlıkları bulunan ve ülkelerinde tedavilerini sürdüren Sivok, Guti ve Quaresma'nın yanı sıra diğer sakat oyuncular Mehmet Aurelio, Erhan Güven, gribal enfeksiyon geçiren Rüştü ve milli takım kampından bu akşam dönecek Holosko antrenmanda yer almadı.

Milli takımdan dönen İbrahim Toraman koşu gerçekleştirirken, Fatih Tekke ile Ekrem Dağ ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Bu arada, bugün yaptığı antrenmanda sorun yaşamaması halinde Fatih Tekke'nin yarın takımla çalışabileceği öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Erhan'ın ise takıma katılmak için 4 haftaya ihtiyacı olduğu ifade edildi.

MİLLİLER TAKIMLA ÇALIŞTI
Azerbaycan ile karşılaşan A Milli Takım kadrosunda bulunan Beşiktaş'ın milli oyuncuları bugünkü idmanda takımla çalıştı.

Dünkü maçta 90 dakika forma giyen İbrahim Toraman idmanda sadece koşu yaparken, diğer milli oyuncular Necip, Nihat, İsmail, Hakan ve Cenk ise takımla çalıştı.

İSMAİL VE FİNK YARIDA BIRAKTI
Son haftalarda sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta bu oyunculara bugünkü idmanda darbe alan İsmail ve Fink de katıldı.

Çift kale maçta sol ayak bileğine darbe alan İsmail Köybaşı antrenmanı yarıda bıraktı. Genç oyuncunun durumu ile ilgili bilgi veren kulüp doktoru Devrim Urgun, İsmail Köybaşı'nın sol ayak bileğinde darbeye bağlı zorlama ve şişme olduğunu, tedavisine başlanan futbolcunun durumunun yarın sabah yapılacak kontroller sonrasında belli olacağını açıkladı.

Antrenmanı yarıda bırakan bir başka isim ise sağ arka adalesine darbe alan Fink oldu. Riske edilmemek için çalışmayı yarıda bırakan Alman futbolcunun, yapılan kontroller sonrasında önemli bir sorunu olmadığı belirlendiği bildirildi.



Bu haber 507 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,903 µs