En Sıcak Konular

Liverpool'da şok üstüne şok!

13 Ekim 2010 14:56 tsi
Sıkıntılı günler geçiren Liverpool'a bir kötü haber de sakatlardan geldi.

Satış süreciyle ilgili belirsizlikler ve lige yaptığı kötü başlangıç ile sıkıntılı günler geçiren Liverpool'a bir kötü haber de milli takımlarında sakatlanan Dirk Kuyt ve Daniel Agger'den geldi.

Hollanda'nın, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (E) Grubu'nda dün gece oynadığı ve 4-1 kazandığı İsveç maçının 29. dakikasında ayak bileğinden sakatlanan Kuyt oyundan çıktı. Hollandalı futbolcu hastaneye kaldırılırken, bu hafta ligde Everton ile oynanacak derbi maçta forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Danimarka'nın, (H) Grubu'nda Kıbrıs Rum Kesimi ile yaptığı ve 2-0 kazandığı maçta da bir başka Liverpoollu futbolcu Agger sakatlık geçirdi. Danimarkalı futbolcunun da Everton maçında oynayıp oynamayacağı netlik kazanmadı.

Lige çok kötü başlayan ''Kırmızılar'', geride kalan 7 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik alarak 6 puanla 18. sırada bulunuyor.

LIVERPOOL'UN KADERİ BUGUN BELLİ OLUYOR

Ünlü İngiliz kulubü Liverpool'un geleceği bugün mahkemenin vereceği kararla netleşecek. Yargıç Justice Floyd'un uzun süredir kulubün satışı ile ilgili süren tartışmalara bugün son noktayı koyması bekleniyor.

2007 yılında kulubü satın alan Amerikalı işadamları George Gillet ve Tom Hicks, Liverpool'un değerinden daha az bir fiyata satılmasına karşı çıkıyor. New England Venture firması, Liverpool Klubü'nü almak için 300 milyon sterlin teklifte bulunmuştu. Kulübün hissedarları ve taraftarlar ise Amerikalı işadamlarının Liverpool'u bir an önce ellerinden çıkarmalarını istiyor.

Kulübün satış işlemleri ile çalkalanması futbolcular ve taraftarlar üzerinde de gerginlik oluşturuyor. Premier Lig'de düşme hattında bulunan Liverpool, tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Bu arada satış işlemlerinin kısa süre içinde gerçekleşmemesi halinde Futbol Federasyonu'nun Liverpool'dan 9 puan düşürebilme ihtimali de var.

Mahkemenin bugün vereceği karar, kulübün satışı ile ilgili tartışmalara da son noktayı koyacak. Öte yandan Liverpool taraftarları, davanın sürdüğü mahkeme önünde eylem yaptı. Taraftarlar, Amerikalı işadamlarının kulübün üzerinden ellerini çekmesini istiyor. Taraftarlar, takım satılana kadar bu tartışmaların süreceğini dile getirdi.



Bu haber 619 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,537 µs