En Sıcak Konular

Derbi maçın muhtemel 11'leri

0 0 0000 00:00 tsi
Derbi maçın muhtemel 11'leri Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk için yarışan Fenerbahçe ile Beşiktaş, kozlarını bu kez Fortis Türkiye Kupası'nda paylaşacak. İşte 2 takımın bu akşamki muhtemel 11'leri... 

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk için yarışan Fenerbahçe ile Beşiktaş, kozlarını bu kez Fortis Türkiye Kupası'nda paylaşacak.

Kupada geçen sezon finalde karşılaşan ezeli rakipler, bu kez yarı finalde birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacaklar.

BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Dev maçta Aydınus'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Alpaslan Dedeş yapacak. Derbinin 4. hakemi ise Hüseyin Göçek.

''Erken final'' olarak nitelendirilen derbide, kupanın son şampiyonu Beşiktaş'la, 24 yıllık kupa hasretine kuruluşunun 100. yılında son vermek isteyen Fenerbahçe, 26 Nisan Perşembe günü yapılacak rövanş maçı için avantajlı bir sonuç almayı hedefliyor.

Ezeli rakipler, kupa derbisinin hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayacaklar.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Fortis Türkiye Kupası'nın son sahibi Beşiktaş'ta, bugünkü yarı final ilk maçında, sakatlıkları süren İbrahim Üzülmez, Ali Güneş, Murat Şahin ve kadro dışı bırakılan İbrahim Akın forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlılarda teknik direktör Jean Tigana'nın, forvette Nobre'nin yanında, menisküs ameliyatı sonrası Çaykur Rizespor maçında oyuna sonradan giren Bobo'ya görev vermesi, Burak'ı ise yedek soyundurması bekleniyor.

BJK İnönü Stadı'nda yaptığı son 11 resmi maçı da kazanan, ligde tam 387 dakikadır kalesinde gol görmeyen Beşiktaş, yarı finalin ilk maçında saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak, rövanş için avantajlı bir sonuç arayacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Turkcell Süper Lig'de sezonun son 7 haftasına ezeli rakibinin 4 puan önünde lider giren Fenerbahçe ise 100. yılında çifte kupa kazanma amacıyla, yarınki yarı final ilk maçında, Kadıköy'de oynayacağı rövanş için avantajlı bir skor arayacak.

Kupada 24 yıldır şampiyonluğa hasret kalan, son 2 yıldır finallerde kaybeden sarı-lacivertli ekipte, uzun süren sakatlık döneminin ardından antrenman eksiğini kapatmaya çalışan kaleci Rüştü'nün yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Edu forma giyemeyecek. İdmanı sakatlığı nedeniyle yarım bırakan Appiah'ın durumu bu akşam netlik kazanacak. Sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyen kaptan Ümit Özat'ın ise Uğur Boral'dan formayı devralması beklenirken, kart cezalısı Edu'nun yerine ise büyük olasılıkla Önder forma giyecek.

Bu arada, BJK İnönü Stadı'nda eski takımı Beşiktaş'a karşı ilk kez Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacak olan Tümer'in, Deniz'in yerine ilk 11'de forma giyme olasılığı bulunuyor.

Öte yandan, bu sezon Fortis Türkiye Kupası maçlarında şimdiye dek genellikle yedek ağırlıklı kadroyla mücadele eden Fenerbahçe'de, teknik direktör Zico'nun yarın as oyuncularına yer vermesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

Ezeli rakiplerin yarınki derbi maça çıkması beklenen olası 11'leri şöyle:
Beşiktaş: Runje, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki, Delgado, Koray, Serdar, Ricardinho, Bobo (Burak), Nobre.

Fenerbahçe: Serdar, Serkan, Önder, Lugano, Ümit, Appiah (Mehmet Yozgatlı), Aurelio, Deniz (Tümer), Tuncay, Alex, Kezman.

maraton
 



Bu haber 242 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,663 µs