En Sıcak Konular

Ümit Milli Takımı, Belçika'yı dağıttı

12 Ekim 2010 18:42 tsi
Türkiye Ümit Milli Takımı, özel maçta karşılaştığı Belçika'yı 4-1 mağlup etti.

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda oynanan karşılaşmada Ümit Milli Takım'ın gollerini 20. dakikada Alper Uludağ, 41. dakikada Emre Çolak, 71. dakikada Burak Kaplan ve 79. dakikada Şahin Aygüneş kaydederken, Belçika'nın tek golünü 84. dakikada Gianni Bruno attı.

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetinermaç sonrası yaptığı açıklamada, "Yeni bir kadromuz var. 5-6 oyuncumuz da aramıza yeni katıldı. İlk maçımızı Fransa'ya karşı oynamıştık. Bu maçta Fransa yaşça bize göre daha büyük oyuncularla sahada yer aldı. Buna rağmen o maçta iyi bir mücadele ortaya koyduk.

Belçika ise, Avrupa'nın önde gelen futbol ülkelerinden biri. Sporcularımın cesur ve yürekten oynadığı, aynı zamanda iyi mücadele ettiği bir maç oldu. Önümüzde, 2013 U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarına kadar 8 aylık bir süreç var. Bu sürece kadar zamanla daha iyi duruma geleceğiz. Bu zaman sürecinde de kadromuzdaki eksiklikleri görüp, gerekli değişiklikleri yapacağız" dedi.

Stat: Bayrampaşa Çetin Emeç

Hakemler: Hüseyin Göçek, Aleks Taşçıoğlu, Orkun Aktaş, Onur Karabaş (Türkiye)

Türkiye: Özkan Karabulut, Yusuf Onur Arıkan, Özgür Çek (Dk.46 Sakıb Aytaç), Mahmut Boz (Dk.72 Musa Nizam), Barış Başdaş, Abdülkadir Kayalı (Dk.15 Alper Potuk), Burak Kaplan, Furkan Özçal, Alper Uludağ (Dk.46 Serdar Eylik), Emre Çolak (Dk.72 Soner Aydoğdu), Anıl Dilaver (Dk.63 Şahin Aygüneş)

Belçika: Kevin De Wolf, Luis Pedro Cavanda (Dk.63 Thibaut Van Acker), Dries Wuytens, Fazlı Kocabaş, Timothy Durwael (Dk.46 Dimitri Daeseleire), Arnor Angeli, Guillaume Francois, Nill De Pauw (Dk.80 Rene Sterckx Calle), Gianni Bruno, Lukas Van Eenoo (Dk.46 Richard Maciel Sausa Camp), Ziguy Badibanga (Dk.46 Michel Lestienne)

Goller: Dk.20 Alper Uludağ, Dk.41 Emre Çolak, Dk.71 Burak Kaplan, Dk.79 Şahin Aygüneş (Türkiye), Dk.84 Gianni Bruno (Belçika)

Sarı Kartlar: Dk.7 Özgür Çek, Dk.62 Mahmut Boz, Dk.74 Alper Potuk (Türkiye), Dk.31 Fazlı Kocabaş, Dk.54 Michel Lestienne, Dk.78 Guillaume Francois (Belçika)



Bu haber 636 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,834 µs