En Sıcak Konular

Hayvan saldırmadı, insan öldürdü!

12 Ekim 2010 11:05 tsi
Hayvan saldırmadı, insan öldürdü! İzmir'in Bornova ilçesinde izleyenlerin kanını donduracak bir olay yaşandı. Tekmeledikleri kedinin kafasını ezdiler!

Bornova'daki bir büfenin güvenlik kamerası, bir kedinin göz göre göre öldürüldüğü vahşet görüntülerini kaydetti. Yanlarında bir köpekle büfe önüne gelen 5 gençten biri, önce karton içerisinde yatan kediyi uyandırarak dışarı çıkardı, ardından da acımasızca tekmeledi. Pitbull köpeğini kediye saldırtmaya çalışan Ufuk Günaydın, köpeğin direnmesi üzerine kediye kendisi saldırdı.

 

'Ufuk Günaydın'ın darbeleriyle hareket edemez hale gelen kediyi başına vurarak acımasızca katleden gençler ardından bölgeden uzaklaştı.

Kediyi kafasına basarak canice öldüren ve bütün Türkiye'yi ayağa kaldıran 21 yaşındaki şahıs, Bornova Asayiş Ekipleri tarafından yürütülen çalışma sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ege Üniversitesi'nde okuyan gencin evinin önünde bekleyen polis, genci evine geldiği sırada kıskıvrak yakaladı. Polis otosunun içinde olayla ilgili konuşan Ufuk Günaydın, o gece çok alkollü ve ne yaptığını bilemez durumda olduğunu söyledi. Ayrıca, öldürdüğü kedinin pitbull cinsi köpeğine saldırdığını iddia etti.

1 yıldır öldürülen kediye baktığını ifade eden büfeci Emre Baran ise yaşadıkları olaydan son derece üzüntülü olduğunu söyledi. Sabah dükkanını açmak için geldiğinde yerde kan izini gördüğünü ve hemen kamera kayıtlarına baktıklarını belirten Baran, "Gördüğümüz manzara karşısında şaşkına döndük. Zaten kedimiz çok yaşlıydı. Daha önce bir araba çarpmıştı ve dişleri yoktu. Bizde ona sahip çıkmıştık. Her gün yemeğini verir yanımızda barınmasını sağlardık. Bunu yapan bir insan olamaz. Bir hayvana bunu yapan insana neler yapar" dedi.

Çevredeki vatandaşların tepkisiyle karşılaşan U.G., pitbull köpeği ve arkadaşıyla birlikte polis otosuna bindirilerek Bornova Merkez Amirliği'ne götürüldü. Türk Ceza Kanunu'na göre yapılan hareketin suç karşılığı olmaması nedeniyle olaya Kaymakam'ın olaya el atacağı öğrenildi.



Bu haber 2,110 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,123 µs