En Sıcak Konular

Vogts: Türkiye'ye sürpriz yapabiliriz!

11 Ekim 2010 15:03 tsi
Azerbaycan Milli Takımı Teknik Direktörü Vogts Türkiye'ye karşı sürpriz yapabileceklerini belirtti.

Azerbaycan Teknik Direktörü Berti Vogts, oyuncularının 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde kendi seyircilerinin karşısına ilk kez çıkacağını belirterek, ''Seyircimizin önünde oynayacağımız ilk maçta, futbolcularımın daha iyi motive olacağını düşünüyorum'' dedi.

Berti Vogts, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda Türkiye ile oynayacakları karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında, seyircilerden destek beklediklerini kaydederek, ''Avrupa Şampiyonası elemelerinde ilk defa seyircimizin önünde oynayacağımız için mutluyuz. Ev sahibi olduğumuz için futbolcular kendilerini güvende hissedecek. Kendi evlerinde oynadıkları için futbolcuların daha fazla motive olacaklarını düşünüyorum'' diye konuştu.

Türkiye'nin de 20 yıl önce bir Alman teknik direktörle çalıştığını hatırlatan Berti Vogts, bugün ise Türkiye'nin dünyanın en güçlü takımlarından biri olduğuna vurguladı.

Türkiye karşısında iyi bir oyun sergileyeceklerini ümit ettiğini ifade eden Vogts, karşılaşma süresince oyundan kopmamaları gerektiğini kaydetti. Futbolcularına güvendiğini belirten Alman teknik adam, Türkiye karşında sürpriz bir sonuç elde edebileceklerini sözlerine ekledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'un formasını giyen Azerbaycan Milli Takımı futbolcusu Reşad Sadıkov, sakatlanarak milli takım kafilesinden çıkarılan Arda Turan'ın kendilerine karşı oynayamayacak olmasına üzüldüklerini söyledi. 

''Arda'nın oynamasını isterdik'' diyen Reşad, Emre Belezoğlu ve Hamit Altıntop'un da çok iyi futbolcular olduğunu belirterek, Emre'nin hem iyi bir futbolcu, hem de Türk Milli Takımı'nın ''lideri'' olduğunu kaydetti.



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,709 µs