En Sıcak Konular

Cine 5 satışa çıkartıldı

11 Ekim 2010 14:15 tsi
40 milyon ABD Doları muhammen bedelle 29 Kasım 2010 Pazartesi günü ihaleye çıkarılıyor...

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Cine 5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 40 milyon ABD Doları muhammen bedelle 29 Kasım 2010 Pazartesi günü ihaleye çıkarıyor. Bütünlüğün açık artırması için 26 Kasım 2010 Cuma günü saat 17.00'a kadar teklif alınacak.
Satışa konu bütünlük Cine 5 TV'nin faaliyetine devamı için yararlı veya gerekli olan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından 3984 sayılı Kanunun geçici 6'ncı maddesi kapsamında frekans tahsis ihalesine kadar müktesep hak teşkil etmemek kaydıyla kullandırılan karasal vericiler ve ulusal lisans tipi ile yayın yapma izni, kablolu televizyon yayın lisansı, uydu televizyon yayın lisansı, izni, markaları, internet alan adları, vericiler, yayın arşivi, menkul malların yanı sıra bu mal, hak ve varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmelerden oluşuyor.

Cine 5 ihalesine katılabilmek için TMSF'nin Türkiye Vakıflar Bankası TAO İstanbul Avrupa Kurumsal Merkez Şubesi nezdinde bulunan TR74 0001 5001 5804 8011 0843 69 IBAN numaralı ABD Doları hesabına 4 milyon ABD Doları teminatın 'Cine 5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Teminat Bedeli' açıklaması ile yatırılması gerekiyor. Ayrıca teminat olarak 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 3'üncü maddesinde tanımlanan bankalardan alınmış ABD Doları cinsinden kesin ve süresiz teminat mektubu, cari değeri nakit teminatın yüzde 15 fazlası tutarında olan TC Devlet Tahvilleri, TC Hazine Bonoları, TC Hazine Kefaletini Haiz Tahvilleri de kabul edilecek. Teminatın yatırıldığını gösteren dekontun, Şartname'de belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgeler ile birlikte 26 Kasım 2010 Cuma günü, saat 17.00'a kadar Satış Komisyonu'na teslim edilmesi gerekiyor.

Satış Şartnamesi, Satış Komisyonu tarafından Fon'un Büyükdere Caddesi No:143 Esentepe, İstanbul adresinde ilgililerin incelemesine bedelsiz olarak açık tutulacak. Katılımcılar, Satış Komisyonu onayını taşıyan Şartname'yi imzalayarak ihaleye girebilecek. Şartname satın almak isteyenlerin TMSF'nin Türkiye Vakıflar Bankası TAO İstanbul Avrupa Kurumsal Merkez Şubesi nezdindeki TR69 0001 5001 5804 8011 0843 62 IBAN numaralı ABD Doları hesabına 1000 ABD Dolarını 'Cine 5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Şartname Bedeli' açıklaması ile yatırmaları ve dekontu Satış Komisyonu'na elden teslim etmeleri gerekiyor.

Katılımcılar Fon'un Türkiye Vakıflar Bankası TAO İstanbul Avrupa Kurumsal Merkez Şubesi nezdindeki TR69 0001 5001 5804 8011 0843 62 IBAN numaralı ABD Doları hesabına 1000 ABD Dolarını yatırarak Cine 5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile ilgili genel bilgileri içeren Tanıtım Kitapçığını alabilecek ve tesis ziyaretinden de yararlanabilecek. Tesis ziyareti 11 Ekim 2010 ila 24 Kasım 2010 tarihleri arasında açık tutulacak.

Kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanacağı bütünlüğün ihalesinde verilecek en yüksek teklifin muhammen bedelin altında kalması durumunda Fon Kurulu tarafından ihaleye pazarlık yöntemiyle devam edilmesine karar verilebilir. Kurulun böyle bir karar vermesi halinde pazarlık aşaması, 3 Aralık 2010 Cuma günü, saat 11.00'da aynı adreste yapılacak. Ayrıca, ihale bedeli ihale alıcısı tarafından peşin olarak ödenebileceği gibi ihale alıcısının talep etmesi halinde vadeli olarak da ödenebilecek. İhale bedelinin asgari yüzde 25'i verilen süre içerisinde peşin olarak ödenecek, bakiye ihale bedeli ise peşinat tarihinden itibaren azami 6 ayda bir ödeme yapmak kaydıyla işlemiş faiziyle birlikte en çok 60 ayda ve 10 eşit taksitte ödenebilecek. (CİHAN)



Bu haber 581 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,520 µs