En Sıcak Konular

KPSS mağdurlarına ücretsiz kurs

11 Ekim 2010 14:02 tsi
KPSS'nin ertelenmesi nedeniyle mağdur olan ve tekrar çalışmaya başlayan öğrencilere ücretsiz kurs...

Fem Akademi Kocaeli Şubesi, KPSS'nin ertelenmesi nedeniyle mağdur olan ve tekrar çalışmaya başlayan öğrencilerine ücretsiz kurs veriyor.

Türkiye'deki ilk şubesini Kocaeli'de açan ve ilk yılında kontenjanını doldurarak yüzlerce adayı geri çevirmek zorunda kalan Fem Akademi Kocaeli Şubesi, kopya çekildiği iddiası ile bu yıl iptal edilen KPSS Eğitim Sınavı ve ertelenen Lise Önlisansn KPSS Sınavı nedeniyle öğrencilerine ücretsiz tekrar dersleri ve deneme sınavları düzenliyor.

Eğitim adaylarına 30 saat ücretsiz tekrar dersi ve 5 adet deneme sınavı düzenlediklerini belirten Fem Akademi Müdürü Mehmet Şahin, lise önlisans adaylarına da vatandaşlık, geometri ve tarih ten tekrar dersi yaptıklarını, sınav öncesi denemeler yapacaklarını ifade etti. Eğitim adaylarının sınavının 31 Ekim'de, lise önlisans adaylarının sınavının ise 28 Kasım'da yapılacağını ve adaylarını bu aşamada sürekli takviye edeceklerini belirten Şahin, çoğu kadrolu öğretmenlerinin tüm adaylara birebir soru çözümünde takıldıkları yerlerde ve sınav rehberliği konusunda yardımcı olduklarını söyledi.

YENİ DÖNEM DERSLERİ BAŞLADI

KPSS Alan grubunda yeni dönemde hafta sonu sabah ve öğle grubunda tüm kontenjanlarının dolduğunu belirten Şahin, hafta içi KPSS alan grubu kayıtlarına devam ettiklerini açıkladı. KPSS alan grubu derslerine 9 Ekim'de başladıklarını ve Türkiye'nin en iyi kadrosuyla çalıştıklarını aktaran Şahin, derslere Hukuk – İktisat -Maliye ve Muhasebe alanlarında kitap yazarlarının girdiğini ifade etti.

Şahin, "ALES grubunda Ağustos ayında kurs açan tek kurum olduk. ALES 2. grup adaylarının dersleri geçen haftasonu başladı. Öğretmen adayları için 2011 KPSS de herhangi bir değişiklik olmasını beklemiyoruz. Yeni dönem adaylarına 16-17 Ekim'de sınav yapıp ve 23 Ekim'de derslere başlayacağız." dedi.

KPDS -ÜDS -LYS DİL Kursu

Dil konusunda FEM'in Dil Kursu olan DİLFEM Öğretmenlerinden yardım alacaklarını ve uzman bir kadroyla çalışacakalarını belirten Şahin, DİLFEM dergi gramer kitapları, soru bankaları, testler, deneme sınavları ve konu anlatım kitaplarını kullanacaklarını söyledi.

Şahin şu açıklamayı yaptı: "Eğitim bilimlerinde alanında uzman bir kadroyla çalışıyoruz. Eğitimde branşlaşmaya ağırlık veriyoruz. Kursiyerler arasında seviye grupları oluşturduk. Özellikle 2. dönem sürekli deneme sınavı yaparak adayların bilgilerini kontrol ediyoruz. Genel tekrar ve etüt programlarıyla ve hiçbir kurumda olmayan yatılı programlarla adaylarının seviyelerini sürekli yükselterek güzel sonuçlar alıyoruz."

Dikey Geçiş Sınavın'da (DGS) en az 10 yıl deneyimi olan öğretmenlerle çalıştıklarını ve yüzde 80 kazandırma oranıyla şimdiye kadar Kocaeli'de görülmemiş rekor bir başarı elde ettiklerini belirten Şahin, adaylara matematik, geometri ve Türkçe'den sorular sorulduğunu, bu derslerin sayısal ve sözel mantık çerçevesinde anlatıldığını söyledi. Şahin sözlerini şöyle tamamladı; "Her matematik ve Türkçe öğretmeninin DGS'de verimli olamaz. DGS derslerine giren öğretmenlerin DGS konusunda ciddi bir alt yapıları bulunması gerekiyor. FEM Akademi olarak DGS adaylarına bol miktarda etüt ve ek dersler düzenliyoruz. Matematik'te DGS adaylarına özel birebir ders için öğretmen ayırıyoruz ve son bir ayda sürekli Türkiye geneli DGS deneme sınavları düzenliyoruz. Adaylara yatılı yurt programları da düzenleyerek seviyelerini sürekli arttırmalarında, eksiklerini arkadaşlarıyla birlikte gidermede yardımcı oluyoruz. Başarılarımızın sırrı, fazla ders,fazla deneme, birebir çalışmalar ve DGS'ye özel belirlediğimiz danışman öğretmenlerle ciddi takip."

Öte yandan; Fem Akademi, ilk defa geçen yıl açılmasına rağmen KPSS – 3 (memurluk) , KPSS -10 Eğitim Bilimleri ve KPSS –Alan Kocaeli 1. 2. ve 3'lerini çıkararak büyük bir başarıya imza attı. Fem Akademi Kocaeli Şubesi, şuan KPSS Alan, KPSS Eğitim , KPSS Memurluk, DGS, AÇIKÖĞRETİM, ALES, KPDS ,ÜDS, LYS Dil, SMMM kursları veriyor.

CİHAN



Bu haber 533 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,787 µs