En Sıcak Konular

Türkiye, Azerbaycan ile 6. randevusuna çıkıyor

11 Ekim 2010 11:20 tsi
A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın Azerbaycan ile karşılaşacak. Ay - yıldızlı ekibimiz Azerbaycan ile 6. randevusuna çıkacak.

Azerbaycan'ın Bakü şehrindeki Tevfik Behramov Stadı'nda oynanacak ve TSİ 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Aleksandru Dyakonu yönetcek. Dyakonu'n yardımcılıkları'nı Adrian Vidan ve Radu Ghinguleac yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sebastyan Koltesku. Karşılaşma NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Milliler, Azerbaycan maçı hazırlıklarını bugün TSİ 17.00'de maçın oynanacağı Tevfik Behramov Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. İlk 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak antrenman öncesi A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, TSİ 16.15'de bir basın toplantısı düzenleyecek.


YARIN

Belçika - Avusturya

Azerbaycan - Türkiye

Kazakistan - Almanya

A Milli Takım kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Hakan Arıkan, Cenk Gönen (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor).

Defans Oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor).

Orta Saha Oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern München), Necip Uysal (Beşiktaş), Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor).

Hücum Oyuncuları: Tuncay Şanlı (Stoke City), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (PSG), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Sercan Yıldırım (Bursaspor).

Azerbaycan Milli Takımı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Kamran Agayev (Xazar Lankaran), Farhad Veliyev (Karabağ), Agil Mammadov (Bakü).

Defans Oyuncuları: Saša Yunisoğlu (Qäbälä), Vladimir Levin (İnter Bakı), Elnur Allahverdiyev (Xazar Lankaran), Rail Melikov (Neftçi), Ruslan Abushev (Neftçi), Vurgun Huseynov (Turan), Rashad F. Sadygov (Eskişehirspor), Maksim Medvedev (Karabağ), Samir Abbasov (Karabağ).

Orta Saha Oyuncuları: Aleksandr Chertoganov (İnter Bakı), Amit Guluzade (Neftçi), Araz Abdullayev (Neftçi), Javid Huseynov (Neftçi), Rahid Amirguliyev (Xazar Lankaran), Fábio (Bakü), Rashad A. Sadygov (Karabağ), Elvin Mammadov (Karabağ), Mahir Shukurov (Anzhi Makhachkala).

Hücum Oyuncuları: Rauf Aliyev (Karabağ), Vugar Nadyrov (Karabağ), Farid Guliyev (Neftçi), Vagif Dzhavadov (Bakü).

A MİLLİLERİN 477. SINAVI

A Milli Takım, Azerbaycan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 4. maçıyla birlikte, 477. karşılaşmasına çıkacak.

A Milliler, 87 yıllık tarihinde, 250'i resmi, 226'sı özel olmak üzere geride kalan toplam 476 maçta, 171 galibiyet, 112 beraberlik alırken, 193 kez de rakiplerine yenildi. Ay - yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 619 gol atarken, kalesinde ise 720 gol gördü.

AZERBAYCAN İLE 6. RANDEVU

A Milli Takım, Azarbaycan ile ise 6 kez karşılaşacak. Daha önce 2'si resmi, 3'ü özel olmak üzere oynanan 5 karşılaşma'nın 4'ünü Türkiye kazanırken, 1 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Millilerimiz bu karşılaşmalarda attığı 8 gole karşılık, kalesinde 1 gol gördü.

cihan



Bu haber 579 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,081 µs