En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'na ilginç benzetme

11 Ekim 2010 08:42 tsi
Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Belçika'da yaptığı referandum değerlendirmesini yorumladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandumla ilgili, 'Halkın kararına saygılıyız ama. Hayır diyenler daha eğitimli' açıklamasına "Kılaçdaroğlu'nun manken Aysun Kayacı'dan ne farkı var. Biri manken, biri siyasi parti genel başkanı" yanıtı verdi.

Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Belçika'da yaptığı referandum değerlendirmesini yorumladı. Elitaş, "Halk oylaması sonrası CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Belçika'ya gitti. Burada Kılıçdaroğlu'na referandum sonucu sorulduğunda, 'Halkın kararına saygı duyuyoruz. Ama, hayır oyu kullananların büyük oranının eğitim seviyesi daha yüksek' dedi. Sayın Kılıçdaroğlu'nun ilk yorumu bu. Televizyonda program yapan biri vardı ya manken-sunucu Aysun Kayacı. Sayın Kılıçdaroğlu'nun manken Aysun Kayacı'dan ne farkı var? Biri manken, biri siyasi parti genel başkanı" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de referandum sonucunu üzgün ve bezgin bir halde değerlendirdiğini de öne süren Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, şöyle devam etti: "Sayın Devlet Bahçeli'ye sordular. Bahçeli de öyle üzgün öyle bezgin ki. Çünkü tabanının, milliyetçilerin, ülkücülerin kabul etmediği 'hayır' kampanyasına büyük bir hırçınlıkla destek veren CHP'nin arkasına vagon olarak takılmış. PKK ile İmralı ile BDP ile kol kola girmiş bir siyaseti kendisine ilke edinen MHP'nin yönetimine kızan ülkücülere rağmen, milliyetçilere rağmen, bunu desteklemesinin sonucu iç dünyasındaki fırtınaları ortaya koyan Bahçeli'nin ilk günkü yorumu '12 Eylül halk oylamasında yüzde 58 evet diyenler Türkiye'yi karanlık dehlizlere doğru yola çıkarmıştır' oldu. Şu kafaya bak, 12 Eylül'deki milletin verdiği mesajı bir ışık gibi algılamış olsaydı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğinin ne kadar aydınlık, ne kadar parlak olduğunu anlama kabiliyetine ulaşmış olurdu."

hurriyet



Bu haber 527 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,492 µs