En Sıcak Konular

Aslan, Arena'ya rötarlı girecek

10 Ekim 2010 13:54 tsi
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Türk Telekom Arena'nın açılışının 29 Ekim'de değil, ocak ayında yapılacağını duyurdu.

Her gittiği Fenerbahçe maçında Galatasaray'ın yenildiğini belirten Bakan Yıldırım, "Artık yeni statta bu gelenek tersine olur." diyerek Sarı-Lacivertlilere göndermede bulundu.
 
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Sarı-Kırmızılı takımın sezonun ikinci yarısında maçlarını oynamaya hazırlandığı Seyrantepe'de inşası devam eden Türk Telekom Arena'da incelemelerde bulundu.

Daha önce 29 Ekim olarak duyurulan stadın açılış tarihi hem Bakan Binali Yıldırım hem de Başkan Adnan Polat tarafından ocak ayı şeklinde telaffuz edildi. Yıldırım, "Artık az bir zaman kaldı. İnşallah ocak ayı içinde görkemli bir açılışla, Türkiye'nin ilklerine sahip, 2016 standartlarına göre inşa edilmiş, en önemli stadımızı spor camiamıza kazandırmış olacağız.'' dedi. Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu projeye verdiği desteğe vurgu yaparak, "İlk başından beri bu projeye emek veren, fikir babası olan ve bugün hayatta olmayan Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Özhan Canaydın Bey başta olmak üzere tüm katkı sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Başbakanımızın dirayeti ve talimatlarıyla olmaz işler olur hale geldi." ifadelerini kullandı.

BAKAN BİNALİ YILDIRIM'DAN FENERBAHÇE GÖNDERMESİ

Bakan Binali Yıldırım, Galatasaray'a da Fenerbahçe karşısında genelde alınan kötü sonuçlar nedeniyle göndermede bulundu. Fenerbahçe-Galatasaray maçlarına her gittiğinde Sarı-Kırmızılı takımın yenildiğini dile getiren Bakan Yıldırım, "İnşallah Galatasaray'ın kendi stadında bu gelenek tersine olur. Adnan Polat, 'Sayın Bakanım, maçlara geldiğinde yeniliyoruz. Bari gelme' dedi ve bir süre maçlara gitmeye ara verdim." şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat da stat açılışının ocak ayında yapılacağını tekrarladı. Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı, "Ocak ayında inşallah stat açılışını yapacağız. Buraya emeği geçen çok insan var. Özellikle altını çizerek söylüyorum ki bu projede bizi yalnız bırakmayan Sayın Başbakan'a biz müteşekkiriz. Sayın Ulaştırma Bakanımız çevre yoluyla ilgili hassasiyet gösterdi. Ufak bir problemimiz oldu ve onu da çözeceğiz." değerlendirmesinde bulundu. Polat yarın ameliyat masasına yatacak Arda ile ilgili soruları ise cevapsız bıraktı.

Sarı-Kırmızılılar iki gün dinlenecek

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından devam edecek. Önceki günkü çalışmanın ardından antrenör Johan Neeskens'in 2 gün izin verdiği futbolcular, dünü ve bugünü dinlenerek geçirip, hazırlıklarını yarından itibaren sürdürecek. Sarı-Kırmızılı futbolcular yarın akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelerek antrenmana çıkacak.

Kral'la konuşmak için bize yasak yok

Milli Takım kampında kasığından sakatlanan ve yarın ameliyat masasına yatacak olan Arda Turan, Lig TV'ye konuk olan Hakan Şükür'ü telefonla aradı. Konuşma yasağıyla ilgili, "Kral için bize yasak yok her zaman konuşuruz." diyen oyuncu, Türk futbolunun efsane golcüsüne övgüler yağdırdı. Arda, "Hakan abi bizim için çok özel. Türk futbolunun da en başarılı ismi. O mütevazı ama biz kendisinden çok şey öğrendik. İmza, fotoğraf istediğim biriyle bir dönem futbol oynamaktan dolayı gururluyum." dedi.

Arda'yı bıçaktan kurtaracak teklif

Galatasaray'ın eski futbolcularından Suat Kaya, Arda'nın operasyon geçirmeden tedavisinin mümkün olduğunu söyledi. Sarı-Kırmızılı takımın altyapısında da çalışan Kaya, İsviçreli bir doktorun ameliyatsız pupis sakatlığını tedavi ettiğini belirterek, "Pupis, çaresi olmayan bir şey değil. Zamana bağlı bir sakatlık. Adnan Sezgin, İsviçreli doktordan randevu aldı. " dedi. Suat Kaya, Emre Belözoğlu'nun Galatasaray altyapısında yetişen futbolcuların pupis olduğuna ilişkin iddiasına ise katılmadığını ifade etti.

zaman



Bu haber 696 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,997 µs