En Sıcak Konular

Çin Başbakanı'nın geçişinde silah paniği

8 Ekim 2010 18:30 tsi
İçinde uzun namlulu ve dürbünlü silah bulunduğu ihbar edilen araç polisi alarma geçirdi. D-100 Karayolu Merter katılımında durdurulan aracın içinden dürbünlü havalı tüfek çıktı.

Silahın faturalı olduğunu ve evde kardeşinin kurcalamaması için yanına aldığını söyleyen araç sürücüsü, tüfekle birlikte incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

Bugün saat 16.00 sıralarında 155 polis imdat telefonunu arayan vatandaşlar Tozkoparan'da bir kişinin uzun namlulu ve dürbünlü bir silahla kapalı bir minibüse bindiğini ihbar etti. Aracın D-100 karayolu istikametine gittiği ihbarını alan polis ekipleri alarma geçti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek üzere İstanbul'a gelecek olan Çin Halk Cumhuriyeti Başbakanı Ven Ciabao'nun muhtemel geçiş güzergahı olması nedeniyle, çok sayıda polis ekibi D-100 karayoluna sevk edildi. 

Bölgede inceleme yapan ekipler ihbar edilen minibüsü D-100 karayolu Merter katılımında durdurdu. Sürücü K.G'yi araçtan indiren polis, kapalı kasada yaptığı arabada bir adet dürbünlü tüfek buldu. Yapılan inceleme sonucunda tüfeğin havalı tüfek olduğu belirtildi. Bunun üzerine polis ekipleri araçta arama yaptı. K.G. olay yerinde verdiği bilgide, tüfeğin kendisine ait olduğunu, kardeşinin kurcalamaması için arabaya koyarak işyerine götürmek istediğini belirtti. Bunun üzerine K.G. tüfekle birlikte incelenmek üzere Tozkoparan Polis Merkezine götürüldü. Burada havalı tüfeğin faturasını ibraz eden K.G. daha sonra serbest bırakıldı.

hurriyet



Bu haber 686 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,378 µs