En Sıcak Konular

PKK’ya 3 koldan saldırı!

0 0 0000 00:00 tsi
PKK’ya 3 koldan saldırı! TSK’nın Bingöl, Tunceli, Şırnak’ta giriştiği kapsamlı operasyonda iki günde 12 terörist öldürüldü. Operasyona 13 bin asker katılıyor. Bu arada PKK'nın telsiz konuşmaları kayıtlara geçti. İşte o konuşmalardaki hain "saldırı" emri.

Önce 4 askerimizi şehit düşüren PKK’nın “Bağır” adlı mayın döşeme ve patlatma grubu etkisiz hale getirildi. Pülümür’de sıcak temas sağlanan teröristlerden 3’ü öldürüldü. Aynı bölgedeki 30 kişilik bir terörist grup da Tunceli’den kalkan 2 Kobra helikopteri tarafından bombalanıyor. Operasyonda PKK’nın telsiz konuşmaları da deşifre edildi. Sözde askeri kanat sorumlusu “Dr. Bahoz Erdal” kod adlı Hüseyin Feyman, örgütün sözde Dersim eyaleti komutanı “Baver” kod adlı Süleyman Şahin’e “saldırın” emri veriyor. “Uzaktan kumandalı bombalı saldırılar ve fedai eylemleri artırılsın” deniyor. Bingöl’ün Yayladere ilçesinde 5, Şırnak’ta ise 1 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak’ın Merkez ilçesi ile Diyarbakır’ın Lice ilçesinde ise 2 terörist, RPG-7 tipi tanksavar roketatarları ile ölü ele geçti.

Hainler telsiz konuşmalarında ‘Saldırın’ diyor
PKK’nın sözde askeri kanat sorumlusu Hüseyin Feyman ile sözde Dersim Eyalet Komutanı Süleyman Şahin arasında tespit edilen telsiz konuşmaları şöyle:

- Feyman: Artık eylem yapmak için onaya gerek yok, askerle karşılaştığınız yerde eyleminizi anında yapın. Uzaktan kumandalı bombalı saldırılar artırılsın, fedai eylemleri için tüm birimler harekete geçsin. Başkan Apo zehirlenerek öldürülmek isteniyor. Herkes üstüne düşen görevi yapacak.

- Şahin: Başkanımızı zehirlemek bizi zehirlemek anlamına geliyor, gereken cevap verilecek. Dersim’i başlarına yıkacağız.

Vatan



Bu haber 259 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,241 µs