En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu: Açıkların da sorunu var

7 Ekim 2010 13:11 tsi
Başörtüsü sorununu çözme sözü veren ama formülünü açıklamayan Kılıçdaroğlu, başörtülü kızın, 'çözümü söyleyin size oy vereyim' teklifini dağ dere toprak dolaştırırak cevapladı. Başörtülü kızın Atatürk tepkisine alkış tufanı koptu.

Başörtülü üniversiteli kızın Kemal Kılıçdaroğlu'na gösterdiği tepki herkesi şaşırttı. Kanal D'de Abbas Güçlü'nün programına katılan Kemal Kılıçdaroğlu'na soru sormak için söz alan başörtülü üniversite öğrencisi "Karşımda bir Atatürk yok. O yüzden ayağa kalmak istemiyorum" diye tavır alınca salonda büyük alkış koptu.

Çıkışı üzerine Abbas Güçlü "ayağa kalkmanızı istememizin nedeni bize saygıdan değil kameralar sizi göremiyor" diye uyarınca üniversite öğrencisi kameralar görsün diye ayağa kalkıyorum dedi ve yerinden kalktı.

Üniversite öğrencisi, başörtüsü sorununu çözme sözü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şu soruyu yöneltti:

"Başörtü sorunu var. Hala çözülemiyor. Ve size soru yöneltiliyor; Nasıl çözebilirsiniz? Siz bir çözüm üretemediniz. Tabii ki ben hiç bir partiyi tutmuyorum. Siz buradasınız. Bizim hiç bir yetkimiz yok. Siz buradasınız ve hiç bir şey yapmıyorsunuz. Ben bu üniversite kapısında başörtümü çıkarmak zorunda kalıyorum. Gerçekten ne yapabileceğinizi artık burada açıklayın. Ben de ona göre size güvenip oy kullanayım. Siz gerçekten samimiyseniz lütfen şurada ne yapabileceğinizi açıklayın ben de ona göre size oy vereyim"

Başörtülü kızın tepkisini ve sorusunu soğukkanlılıkla dinleyen CVP Lideri Kılıçdaroğlu, başörtüsü sorununu nasıl çözeceğini yine cevaplamazken, bu ülkede sadece başörtülülerin sorunlarının olmadığını kaydetti. Tutuklu ve gözaltına olan 48 gazeteciyi hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Başı açıklarında sorunu var" dedi ve başörtüsü sorununu çözmek için başörtülü öğrenciden oy istemeyi de ihmal etmedi.

Haber 7



Bu haber 723 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,920 µs