En Sıcak Konular

"Muazzam olaylara" hazır olun

6 Ekim 2010 15:26 tsi
Çinli bilim insanı uyardı: UFO'ların ardındaki sır...

Çin Halk Cumhuriyeti'nden bir astronom, son zamanlarda artan UFO olaylarına ilginç bir yorum getirdi: UFO'ları "muazzam olaylar" takip edecek!

Çin’in İç Moğolistan Özerk Bölgesi’nde bulunan Baotou Havaalanı, 11 Eylül günü bir UFO’nun hava trafiğini engellemesi nedeniyle kapatıldığı haberi, bugün Türk basınında yoğun şekilde işlendi. Özellikle son bir kaç aydır, Çin'de benzer UFO olaylarına rastlanıyor. Havaalanlarının üzerinde gezen UFO'lar ve bunların görüntüleri, internette en çok tıklanan videoları teşkil ediyor. Konuyla ilgili olarak Wang Sichao adlı, Çin Bilimler Akademisi üyesi astronomun açıklamaları ise hayli dikkat çekici. Beijing Review adlı dergiye verdiği mülakatta, ufo görünümlerinin ardında "muazzam olaylar olacak" tespitinde bulunan Sichao, sözlerine şöyle açıklık getiriyor:

"Muazzam olaylardan kastım, daha fazla UFO görmek değil. Gözlem ile desteklenecek, muteber olguların keşfedilmesini kast ediyorum. Ancak bahsettiğim olgular, henüz elimizde olan bilimsel bilgi ile, ya da doğal olaylarla açıklanamıyor.

Günümüzde, dünyanın her yerinden astonomlar, dünya dışı hayatı araştırmak için çabalarını yoğunlaştırıyor. Bilinmeyen şeyler üzerine yapılacak bilimsel araştırmalar hakkında önyargısız bir bakış açımız olduğu ve bir çok yeni metod denediğimiz sürece, insanlar ve dünya dışı varlıklar arasındaki iletişim, umuyorum ki, bu yüzyılda gerçekleşecek."

Prof. Sichao, Ağustos ayında verdiği bir konferansta, UFO'ların 2011 veya 2012'de daha açık şekilde ortaya çıkabileceğini söylemiş, daha sonra da Stephen Hawking'in yaptığı uyarıya benzer bir uyarıda bulunmuştu: "Eğer bize dostane bir yaklaşım gösterirlerse, iki medeniyet arasında işbirliği olur ve insanlık daha ileri gidebilir. Yok aksi bir tutum söz konusuysa...Bir işgale hazır olduğumuz sürece, onları yenebiliriz..."

Hayli egzantirik sözlerin sahibi - tekrar hatırlatmakta fayda var - Çin Bilimler Akademisi üyesi bir astronom.

www.iyibilgi.com özel



Bu haber 4,134 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,615 µs