En Sıcak Konular

Arda ile ilgili Emre'den şok iddia

6 Ekim 2010 11:28 tsi
Milli Takım'da Arda Turan şoku yaşanırken, yıldız futbolcunun sakatlığı ile ilgili Emre Belözoğlu'ndan eski takımı G.Saray'a şok bir suçlama geldi. Emre, aynı sakatlığı yaşayan GS'li gençleri örnek gösterdi.

Arda'da futbolcularda sıklıkla görülen pubis şüphesi olduğu ve milli futbolcunun ameliyat olması halinde büyük ihtimalle ligin ilk yarısını kapatacağı öğrenildi.

Milli Takım'ın tecrübeli ismi Emre Belözoğlu ise Arda'nın sakatlığı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. G.saray'da uzun süre forma giyen başarılı oyuncu, Sarı-Kırmızılı takımın idman sahasındaki soruna dikkat çekti ve Arda'nın sakatlığının bundan kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

Şu an aynı problemi Aslan'ın genç yeteneği Aydın Yılmaz'ın da yaşadığına işaret eden Belözoğlu, "Ben de İnter'de oynarken tam 1,5 yıl bu sorunla uğraştım. G.Saray'ın altyapısından yetişip aynı dertten muzdarip olmayan futbolcu neredeyse yok." dedi.

Emre'nin sözlerini 1987-88-89 doğumlu gençlerden oluşan G.Saraylı kuşağın yaşadıkları da doğruluyor. Aralarında Özgürcan Özcan, Cafercan Aksu, Oğuz Sabankay, Zafer Şakar, Mülayim Erden, Arda Turan'ın da bulunduğu 23 futbolcudan oluşan bu altın jenerasyonun 12 üyesi, pubis denilen, kasık bölgesinde aşırı zorlanmaya bağlı hastalıktan muzdarip oldu.

Şimdi Mili Takım doktorları ve G.Saray sağlık hayeti bunu tartışıyor. Arda Turan eğer hemen ameliyat olmazsa sakatlık süresinin uzayacağı da gelen bilgiler arasında.

ZAMAN



Bu haber 570 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,584 µs