En Sıcak Konular

İşte Kurtulmuş'un yeni karargahı

5 Ekim 2010 11:00 tsi
İşte Kurtulmuş'un yeni karargahı 
Numan Kurtulmuş'un yeni karargahı hiç de yabancı değil. İşte 10 numaralı bina;

Kurtulmuş'un yeni karargahı yabancı değil. Binayı daha önce de DYP'den ayrılan Cindoruk,DSPile ipleri koparan Pişkinsüt, ANAP'tan kopup yeni parti kuran Yaşar Okuyan ve Baykal'a karşı genel başkan adayı olan Haluk Koç da kiralamıştı.

Saadeti Partisi'nden kopan Numan Kurtulmuş, yeni oluşum çalışmalarına başladı. Kurtulmuş, yeni karargahı olarak Ankara Yıldız'da Swissotel'in yanıbaşındaki 3 katlı bir binayı seçti, Kurtulmuş'un Kişinev Caddesi'ndeki yeni karargahı hiç de yabancı değil.

Aynı bina, daha önce yeni oluşumlar için yola çıkan birçok siyasetçi tarafından da kiralanmıştı. Saadet Partisi'nden ayrıldıktan sonra ailesiyle birlikte kısa bir tatile çıkan ve önceki gün Ankara'ya dönen Numan Kurtulmuş, ayağının tozuyla yeni oluşum harekete geçti. Ankara'nın Yıldız semtinde Swissotel'in yanı başındaki 3 katlı binayı kiraladı. Kurtulmuş, binanın tadilatı tamamlandıktan sonra kolları sıvayacak.

10 NUMARA AMA...

Teras katı hariç 3 kattan oluşan Kurtulmuş'un karargahı siyaset dünyasına hiç de yabancı değil. Çünkü, Kişinev Caddesi 10 numaralı binayı daha önce, merkez sağda yeniden yapılanma çabalarının sürdüğü bir dönemde Hüsamettin Cindoruk kullandı.

Onun ardından DSP'den ayrılıp yeni parti kuran Sema Pişkinsüt ve ANAP'tan ayrılarak yeni parti çalışmalarını girişen Yaşar Okuyan karargah olarak seçmişlerdi. Aynı binayı son olarak, Baykal döneminde yönetimle ters düşerek 2008 yılında yapılan kongrede Deniz Baykal'a karşı genel başkan adayı olan ancak seçimi kaybeden Haluk Koç kiralamıştı.

10 numaralı bina şimdi Numan Kurtulmuş'un yeni adresi. Kurtulmuş, parti kurmadan önce sendikalardan iş dünyasına, akademisyenlerden kanaat önderlerine kadar birçok alanda kişiyle bir araya gelecek. Yakın çevresine 'Partiyi masa başında kuramayız. Halk kuracak' diyen Kurtulmuş'un, 'Hülle parti kurup AKP'ye katılacaklar' şeklindeki iddialara da tepki gösterdiği belirtildi.

 
akşam



Bu haber 785 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,870 µs