En Sıcak Konular

AK Parti'ye sürpriz ziyaret !

4 Ekim 2010 17:42 tsi
CHP'li Başkan ilk kez kendi partisi dışında bir partiyi ziyaret etti. İşte AK Parti'ye gerçekleşen sürpriz ziyaret;

CHP'li Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi,AK PartiEdirne İl Başkanlığı'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Saat 13.00 sıralarında AK Parti İl Başkanlığı'na gelen Sedefçi, İl Başkanı Müjdat Kahve'yi makamında ziyaret etti. Başkan Sedefçi, belediye başkanlığı yaptığı dönem içerisinde ilk kez kendi partisi dışında bir partiyi ziyaret ettiğini söyledi.

 Ziyaretine başka anlamlar yüklenmemesi gerektiğini anlatan Sedefçi, 'Kardeşim' dediği AK Parti İl Başkanı ile Edirne'ye yapacakları hizmetleri konuşacaklarını anlattı. Sedefçi, "Daha önce Müjdat Kahve bizi ziyarete gelmişti. En azından iş birliği yapma ve beraber olma sinyallerini verdiler. Bende o zaman AK Parti'yi ziyaret edeceğimi söylemiştim. Ziyaret biraz gecikti.Referandumaraya girdi. Ben biraz geciktim. Kısmet bugüneymiş. Sevgili il başkanını bugün ziyarete geldim. Siyasi partilerle kol kola girmek gerektiğini düşünüyorum ben. Bu ziyarete farklı anlamlar yüklenmemeli. Siyaset için değil Edirne için bir araya geldik. Sevgili kardeşim, arkadaşım ve yöneticilerle konuşarak kol kola girmenin yollarını arayacağız. Gün gelince bizler de belediye başkanlığından ayrılacağız. Sayın Kahve'nin başkanlığı bittiğinde, benim başkanlığım bittiğinde bir selamımız olsun, bir merhabamız olsun istiyoruz. Kardeşlerimizin arasındayım inşallah onlarla beraber paylaşacağımız konuları konuşacağız." dedi.

AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve ise il başkanı seçildiğinde Başkan Sedefçi'yi ziyaret ettiklerini hatırlattı. Sedefçi'nin bugün gerçekleştirdiği ziyaretin bir iade-i ziyaret olduğunu kaydetti. Kahve, "Edirne çok küçük bir şehirdir. Yukarılarda siyaset çok sert geçse de bazen genel başkanlarımız arasında polemik yaşansa da benim her zaman söylediğim bir söz vardır. Edirne'de evden işe giderken bir gün karşılaşmasak, diğer gün karşılaşıyoruz. Yaşadığımız sürece karşılaşmaya devam edeceğiz. Siyaset bitse de insan olmanın getirdiği ölçüde ilişkilerimizi yürütmeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Bir gazetecinin sorusu üzerine Hamdi Sedefçi, "Arkadaşlar biz Sayın Ertuğrul Günay ile çok eski arkadaşız ve dostuz. Onun benden bir talebi olmadı. Tam tersi bizim ondan taleplerimiz oldu. Bize söz vermişti Edirne Belediyesi'ne Selimiye Meydan Projesiyle ilgili 360 bin lira gönderdi. İnşallah onun da yardımıyla birlikte Selimiye Meydanı'nı yapma şerefine erişeceğiz." diye konuştu. 

CİHAN



Bu haber 675 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,117 µs