En Sıcak Konular

Muhalefeti kızdıracak seçim tahmini!

3 Ekim 2010 20:22 tsi
Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, 2011 seçimlerin galibini açıkladı. İşte Ergün'ü sözleri...

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, 2011 seçimlerin galibini şimdiden açıkladı bile. Bakan Ergün'e AK Parti, üçüncü kez iktidara gelecek!

Bakan Ergün, Sabancı Kültür Sitesi'nde AK Parti Kocaeli İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, referandum sürecinde partisinin çok başarılı bir performans sergilediğini ifade etti. Muhalefet partisinin de çok iyi çalıştığını ve iyi organize olduğunu söyleyen Ergün, kendilerinin muhalefetin iyi olmasını iyi çalışmasını böylece kendilerinin daha iyi motive olduklarını belirtti.

Türkiye'nin önünün açılması üzerindeki yükün atılması gerektiğini bu yüzden de reformların yapılmasının zorunluluğuna değinen Ergün, referandumun da bu yüzden yapıldığını vurguladı.

Ergün, şöyle konuştu:

''Türkiye'nin önünü açmak lazımdır. Sırtındaki lüzumsuz yükleri kenara koymak lazımdır. Referandum bunun için milletin önüne getirilmiştir. Çünkü üzerimizde yük var. Ayaklarımızda bağlar varken bu engelleri aşamayız.

Geçen hafta Brüksel'de ve Fransa'da programlarında hem Avrupa Parlamentosundaki bütün milletvekilleri ve Avrupalı gazeteciler hayranlıkla şunu soruyorlar. Türkiye bir taraftan demokratik adımları atarken bu reformları yaparken bir taraftan da bu ekonomik kalkınmayı büyümeyi nasıl başarabilmektedir. Yılın ilk yarısında yüzde 11 büyüme gerçekleştirmiştir.

Dünyanın en hızlı büyüyen en çok büyüyen ülkelerinden birisi olmuştur. Kendi bölgesinde açık farkla birinci. 'Bunu nasıl yaptınız ?' diye soruyorlar bize. Bunun sırrı Türkiye'nin dinamizmidir, ruhu ve heyecanıdır. Hükümetin uygulamış olduğu ekonomik politikalardır. Siyasi istikrardır güven ortamıdır. Halkla bütünleşmiş bir iktidardır.''

SEÇİMLERİN GALİBİ AK PARTİ

Bakan Ergün referandumda ''Evet' çıkacağını bildiklerini belirterek şöyle devam etti:

''2011'de AK Parti üçüncü defa iktidara gelecek. Bu referandumda 'evet' çıkma bölümü tamamlandı şimdi AK Parti'nin üçüncü defa yalnız başına iktidara gelme bölümü kaldı onu tamamlayacağız. 2011'in ortasında o da tamamlanacak. Herkes hesabını ona göre yapmalıdır.

Biz Türkiye'yi zenginleştirme ve demokratikleştirme partisiyiz. Türkiye demokratikleşecek, Türkiye zenginleşecek, sonunda bunu yapacağız.

Biz 4 seçim üst üste iktidara gelerek Türkiye'de tek başına iktidara gelme rekorunu da kıracağız. 2023'ün Türkiye'sine hazırlanıyorsak hesabımızı ona göre yapmalıyız. Demokratik bir Türkiye'yi 2023'ün Türkiye'sini biz bu şekilde işaretliyoruz.''

internet haber



Bu haber 714 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,520 µs