En Sıcak Konular

Bilica'ya ulaşılamıyor!

3 Ekim 2010 14:46 tsi
F.Bahçe’de gözden düştüğü için morali bozulan Bilica, doğurmak üzere olan karısına bile aldırmıyor, iki gündür evine uğramıyor!

Fenerbahçeli Fabio Bilica’nın genel durumu iyiye gitmiyor! Sivas’ta sadece katı defansıyla ünlenen Brezilyalı oyuncunun İstanbul günlerinde yaşadıkları hiç de iç açıcı değil ve düzelmeyecek gibi gözüküyor. Okuma yazma bilmeyen, 3 evliliği, 3’ü eski 4 eşi ve 7 çocuğu olan 31 yaşındaki stoper, artık ipin ucunu kaçırdı.

Kasımpaşayla oynanan son maçta yaptığı ‘inanılmaz’ hatalarla 45. dakikada kendisini kenarda bulan ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın sert tepkisine maruz kalan Brezilyalı, özel hayatında da sınıfta kaldı. Hem de öyle-böyle değil.

Yabancı kontenjanı olmasına rağmen G.Birliği kadrosunda Bilica’nın ismini görmeyince merak ettik ve başladık araştırmaya. Fakat biz bile bu kadarını beklemiyorduk. Aldığımız bilgi inanılmazdı, hatta bir anlamda ‘vicdansız’lık vardı işin içinde.

YARDIM EDİN!

Öncelikle şunu söyleyelim.. Ne Bilica’nın menajeri ne de tercümanı futbolcuya 2 gündür ulaşamıyorlar. Fenerbahçeli oyuncu, cep telefonuna bakmıyor bile. Ve bu durumdan şüphelenen ve oyuncuyu merak etmeye başlayan tercümanı, son çare Bilica’nın evini arıyor, duydukları karşısında buz kesiyor.

Telefona Jacquelin Bilica çıkıyor ve başlıyor ağlayarak anlatmaya: “Doğurmak üzereyim. Belki de bugün-yarın doğururum. Fakat Bilica 2 gündür eve bile gelmiyor. Telefonlarına cevap vermiyor. Lütfen onu bulun. Ya da bana yardım edin.. Gerçekten doğurmak üzereyim ve çok korkuyorum.”

Bunu duyan tercümanı ve menajeri, Fabio Bilica’ya ulaşma çabalarını arttırsalar da bir sonuç alamıyorlar.

KOCAMAN DA SİLDİ!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bilica’yı defterden sildi.. Kayserispor maçında Bilica’yı kadroya almayarak ilk hamlesini yapan Aykut Hoca, Yobo sakatlandığında Bilica’ya mecburi bir dönüş yapmıştı ama eli güçlenince Brezilyalı’nın da ipini çekti.

Geldiği günden bu yana Sambacı’ya kalkan olan Kocaman’ın bu ani kesip atmas›ndaki sebep ise oyuncunun Kasımpaşa maçındaki görüntüsü ve tabii ki özel hayatı.

Düşünün Aykut Kocaman Bilica’yı öyle bir silmiş ki, G.Birliği maçında kontenjanı olmasına rağmen 6 yabancıyı kadrosuna aldı.. Bilica ise 18’de yoktu.

hurriyet



Bu haber 760 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,758 µs