En Sıcak Konular

Fakıbaba: Keşke ayrılık olmasaydı, biz de SP'den ayrılıyoruz

1 Ekim 2010 19:54 tsi
Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'nden ayrılmasını değerlendirerek, "Keşke ayrılık olmasaydı, biz de Saadet Partisi'nden ayrılıyoruz." dedi.

Tarihi Kentler Birliği toplantısına katılmak üzere Kayseri'de bulunan Şanlıurfa Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, açıklamasını şöyle devam ettirdi: "Keşke ayrılık olmasaydı. Ben bu süreci iyi takip ettim. Numan Bey ayrılmamak için elinden geleni yaptı. Başından beri biz belediye başkanları olarak çoğumuz, yüzde 95'imiz Numan Bey'in yanında olduğumuzu açıkladık. Pazartesi Ankara'da, salı günü Urfa'da olacağız. Biz de Saadet Partisi'nden ayrılıyoruz. Ben de onlara başarılar diliyorum. Güzel birliktelik olmuştu, ama ayrılmak da gerekiyormuş. Kader bu. Buraya kadarmış. Bundan sonra Numan Bey siyasi arenada aynı şekilde çalışacaktır. Halktan destek alıp başarılı olacaktır."


'Biz belediye başkanı olarak ağır işlerimiz var' diyen Fakıbaba, yeni siyasi oluşumda görev alıp almayacağı konusunda, "Benim ağır işlerim var ve Urfa'da hizmet benim görevim. Siyasete uzak kalacağız. Ama mutlaka birlikte olacağız. Yanlış bir şey olursa da biz de fikirlerimizi ileteceğiz. Kendisi demokrat birisi ve kabul edecektir. Numan Bey ile birlikteyiz. Seçimlere kısa bir süre kaldı ve bu süreçte iyi çalışacağız. Allah doğrunun yardımcısı ve bu şekilde yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Parti içerisindeki kavga sürecine de değinen Fakıbaba, şöyle konuştu: "Geçmişteki kavga süreci hoş değildi. Numan Bey ile biz bu konuyu konuştuk. Yani artık kırılmıştı bir şeyler. Kalp kırılmıştı. Bir şeyler düzelmezdi. Numan Bey zaten bir şeyler düzelse idi kalırdı. Demek ki düzelme şansı kalmamış ve Numan Bey bu kararı almıştır."

cihan



Bu haber 999 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,548 µs