En Sıcak Konular

CHP Meclis yönetimini belirledi

1 Ekim 2010 13:11 tsi
CHP, Meclis grup yönetimi için seçim yaptı. Buna göre, grup başkanvekilliklerine İzmir Milletvekili Kemal Anadol, Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile Trabzon Akif Hamzaçebi yeniden seçildi.

CHP, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yeni yasama yılının ilk Meclis Grup toplantısını yaptı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda grup başkanvekillikleri, grup yönetim kurulu üyelikleri ve grup denetçileri belirlendi. CHP Grup Başkanvekilliklerine Kemal Anadol, Muharrem İnce ile bir kadınla birlikte olduğu iddia edilen görüntüleri medyaya yansıyan Akif Hamzaçebi yeniden seçildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, toplantının ardından, gazetecilerin bu akşam yeni yasama yılı nedeniyle verilecek resepsiyona yönelik sorularını cevapladı.

Bu arada Meclis grup toplantısını gerçekleştiren CHP, grup başkanvekilliği seçiminin yanı sıra Grup Yönetim Kurulu ve Grup Denetçileri için de seçim yaptı. Buna göre Grup Yönetim Kurulu'na, Adana Milletvekili Hulusi Güvel, Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Edirne Milletvekili Bilgin Paçarız, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Muğla Milletvekili Ali Arslan ve Ordu Milletvekili Rahmi Güner seçildi. Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat ve Muğla Milletvekili Gürol Ergin de Grup Denetçisi oldu.

cihan



Bu haber 626 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,559 µs