En Sıcak Konular

Yalova İskelesi'nde bir kaza daha: 7 yaralı

1 Ekim 2010 09:36 tsi
YALOVA İskelesi'nde bu gece bir feribot kazası daha yaşandı. Pendik'ten hareket eden Fatih Sultan Mehmet Feribotu'nun Yalova'da iskeleye çarpması sonucu iniş hazırlığı yapan aralarında Yalova Sosyal hizmetler İl Müdürü Serap Şenocak'ın da bulunduğ

Yalova İskelesi'nde iki hafta içinde üçüncü kaza meydana geldi. İstanbul Pendik’ten bu gece saat 21.30’da hareket eden Fatih Sultan Mehmet Feribotu, saat 22.45 sıralarında Yalova İskelesi'ne yanaşırken kaza geçirdi. Henüz belirlenemeyen nedenle iskeleye çarpan feribotta iniş hazırlığı için tahliye kapısının önüne gelen 30-81 yaşları arasındaki Erol Vicadan, Selma Sayın Hosman, Ahmet Cevdat Bora, Hüseyin Mutlu, İlker Tüpek, Altan Hoş ve Yalova Sosyal hizmetler İl Müdürü Serap Şenocak yaralandı. Feribotun yanaşmasından sonra yolcular görevliler tarafından tahliye edilirken, yaralılar ambulanslarla Yalova Devlet ve Özel Atakent Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumum iyi oluduğu bildirildi. Yetkililer nedeni belirlenemeyen bir nedenle iskeleye çarpan feribotta ciddi bir hasar olmadığını açıkladılar. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

AYAKTAKİ YOLCULAR YARALANDI

Kaza sonrası tahliye edilen yolcular, feribotun hızlı bir şekilde iskeleye yanaştığını öne sürdüler. Bu arada yaralananların da bir an evvel inmek için feribot yanaşmadan iniş kapısı önünde toplanan yolcular olduğu bildirildi.

22 YOLCU YARALANMIŞTI

Yalova-İstanbul arasında yapılan deniz otobüsü seferlerinde, geçtiğimiz 14 Eylül salı günü meydana gelen deniz otobüsü kazasında, Kartal’dan gelen Karamürselbey Deniz Otobüsü, dümenin kitlenmesi sonucu iskeleye çarpmış ve 22 yolcu çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

OTOMOBİLLE BİRLİKTE 3 KİŞİ DENİZE DÜŞTÜ

Yalova’da geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen bir başka deniz kazasında ise Yenikapı’dan gelen Kanuni Sultan Sülemeyman Feribotu, iskeleye yanaştığı sırada halatın kopması sonucu feribottan tahliye edilmekte olan bir araç denize düşmüştü. Üç yolcunun ölümden döndüğü kazada bir otomobil ise feribotun kapağında asılı olarak kalmıştı.

hurriyet



Bu haber 736 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,812 µs