En Sıcak Konular

İki öğrenci arasındaki sıra kavgası ölümle sonuçlandı

30 Eylül 2010 16:43 tsi
Güngören Lütfü Kırdar İlköğretim Okulu kantininde tost sırasında bekleyen iki öğrenci arasında çıkan kavga ölümle sonuçlandı.

8. sınıf öğrencisi Mustafa Kutlar, kantinde tost sırasında beklerken tartıştığı sınıf arkadaşı Şehmuz K.'nın yumruğuyla yere düşerek başını beton zemine çaptı. Dengesiz bir şekilde düştüğü öğrenilen Kutlar, kaldırıldığı Özel Hizmet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olay Güngören Tozkoparan Mahallesi'ndeki Dr. Lütfü Kırdar ilköğretim Okulu kantini önünde saat 11:00'de meydana geldi. Okul kantininde tost sırası bekleyen 8. sınıf öğrencisi Şehmuz K. ile sınıf arkadaşı Mustafa Kutlar arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma bir müddet sonra kavgaya dönüştü. İki iyi arkadaş oldukları öğrenilen öğrencilerden Şehmuz K. tartıştığı Mustafa Kutlar'ın boynuna yumruk attı.

Aldığı darbeyle dengesini kaybeden küçük Mustafa, arkasındaki beton basamaktan düştü. Boynunu düştüğü beton zemine çarpan Mustafa K. yere yığıldı. Hemen hastaneye kaldırılan küçük Mustafa yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrasında iki öğrencinin sınıf arkadaşları yaşanan acı olayda şoke oldu. Okul önünde bekleyen öğrenciler göz yaşlarına hakim olamadı. Mustafa Kutlar ve Şehmuz K.'nın sınıf ve mahalle arkadaşları iki çocuğun iyi arkadaş olduklarını ve birlikte gezdiklerini belirterek, "İkisi iyi arkadaşlardı. Okul sonrasında bile birlikte gezerlerdi. Bu olaya çok üzüldük ama bunun bir kaza olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Olay sırasında kantinde sıra bekleyenlerden olan Mehmet Y. İsimli bir öğrenci de yaşanları gördüğünü söyleyerek, "Mustafa ve Şehmuz K. kantinde tost sırası bekliyorlardı. Birden tartışmaya başladılar. Sonra Ş.K. Mustafa'nın boğazına yumruk attı. Mustafa da dengesini kaybederek basamaktan düştü. Başını betona çarptı. Sonra da hastaneye götürdüler." diye konuştu.

Olaydan sonra okulun bahçesine çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi gelerek

incelemelerde bulundu. Polis ekipleri küçük Mustafa'nın hayatını kaybettiği kaybettiği kantinin önüne emniyet şeridi çekti. Olaydan sonra göz altına alınan Şehmuz K. Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

(CİHAN)



Bu haber 816 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,508 µs