En Sıcak Konular

Freni boşalan kamyon, ortalığı savaş alanına çevirdi

29 Eylül 2010 18:51 tsi
İstanbul Kağıthane'de yokuşta tamir edilirken freni boşalan kamyon, ortalığı savaş alanına çevirdi.

Yokuş aşağı kaymaya başlayan kamyon, 7 araca çarptıktan sonra bir eve girdi. Kazada 2 kişi yaralandı.Kağıthane Girne Caddesi üzerinde arızalanan 54 RC 250 plakalı kamyonun sürücüsü İdris Kaya, kamyonunu tamir etmek için çalışmaya başladı. Kaya, kriko ile şoför mahallinin bulunduğu bölümü havaya kaldırırken kamyonet yokuş aşağıya kaymaya başladı. Neye uğradığını şaşıran şoför ve mahalleli, kamyona müdahale etmek istediyse de başarılı olamadı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında hızlanan kamyon, önüne ne geldi ise ezdi.

Yol üzerindeki 7 aracın hurdaya döndüğü kazada, kamyonun vurmasıyla savrulan otomobiller 2 kadına çarptı.Yokuş aşağı ilerleyen kamyon hızını daha da artırdı. Kamyon bir eve çarparak durabildi.

Olayın ardından kaza mahalline çok sayıda ilk yardım, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslar ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamera görüntülerinde yolun sonuna park eden kamyonun, şoför mahalli kaldırılırken hareket etmeye başladığı ve o sırada çevredeki vatandaşların geri geri giden kamyoneti durdurmak için uğraştıkları görülüyor. Şoförün ise koşarak binmeye çalışsa da başarılı olamıyor.

Kamyonun çarparak durabildiği evin sahibi İdris Kaya, kamyonun yolda kız kardeşi Sevin Aykut'a çarptığını söyledi. Kamyonu durdurmaya çalışanlardan Cemal İskender ise aracın birden frenlerinin boşaldığını, durdurmak için ellerinden geleni yaptıklarını fakat başarılı olamadıklarını aktardı.

Kaza sonrası polis caddeyi her iki yönden de trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerine gelerek çalışma yaptı. Kazayla ilgili polisin çalışmaları sürüyor.

(CİHAN)



Bu haber 687 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,059 µs