En Sıcak Konular

'Şakası olmaz', söz senede bağlanır!

28 Eylül 2010 09:12 tsi
'Şakası olmaz', söz senede bağlanır! Ağaoğlu’nun teklifini Sinpaş’ın kaçırması inanılır gibi değil. Son günlerin en tartışılan 'reklam yıldızı’ Ali Ağaoğlu’nun oyunculuk bedeli(!) Sinpaş'ı sektör lideri yapabilirdi. İşte şakaya kurban giden o dev fırsat!

İnşaat sektörünün olduğu kadar iş dünyasının da ilgiyle izlenen profillerinden olan Ali Ağaoğlu’nun yakın zamanda ismi önce 12 dev adama hediye ettiği apartman daireleri ile oldu.

Belki herkes toplam fiyatı hesap etti ama reklam tekniği açısından o para devede kulak sayılır. Fakat bundan sonra Ali Ağaolu, “My World Europe Projesi” için kendinisin oynadığı televizyon reklamlarında boy gösterdi ve diyebiliriz ki bu alanda en çok konuşulan konuya dönüştü.

Makul fiyat/peşinat ile verdiği dairelere kendi samimiyetini de ekleyince, sadece iki gün içinde 5 bin kişi ziyaret etti ofisini. İş o hale geldi ki, kimi insanlar beşer beşer daire alırken, Ağaoğlu müşterilerine öğle yemeği ikram etmeye başladı.

Kısaca başrolünü kendi oynadığı samimi reklam kampanyası ilgiyle izlendiği gibi karşılığını da aldı.

Ve işte asıl ilgimizi çeken nokta bundan sonra başladı. Günümüz inşaat sektörürün popüler ve güçlü gruplarından bir diğeri olan, doğal olarak Ağaoğlu’nun da rakibi Sinpaş’ın İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çolak, Ali Ağaoğlu’nu arayarak tebrik etti, kutladı.

Ağaoğlu ise teşekkür etti ve tabii latife olarak, “2 milyon dolar verirseniz Sinpaş için de oynarım” dedi.  Ve bize göre bu teklif Sinpaş’ın iş hayatındaki en büyük hatasıyla, “yani gülerek” karşılandı.

Şimdi bir an Sinpaş’ın teklifi ciddiye aldığını düşünelim. Çolak “Hayhay Ali bey 2 milyon dolar nakit olarak şimdi ofisinize teslim edilecek” denseydi!?

Sinpaş’ın reklamlarında metin yazarlarının Ali Ağaoğlu’na ne(ler) söyletebileceğini tahmin edebilir misiniz?

Sadace şu kadar söyleyelim, Sinpaş için “sadece iki milyon”a Türkiye’de inşaat sektöründe rekabet sona erebilir, sektörün lideri tam olarak belirlenebilirdi!

Ve dahası muhtemelen tüm basın sadece bu konuyu tartışıyor olurdu. Kısaca, iş dünyasında sözün senet yerine geçtiği bu rakipler arasında, Ağaoğlu’nun ağzından çıkan söz senete bağlanabilir. Allah korudu diyelim!

www.iyibilgi.com



Bu haber 2,536 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    3,805 µs