En Sıcak Konular

Kasımpaşa-Fenerbahçe: 2-6

27 Eylül 2010 21:33 tsi
Spor Toto Süper Ligde istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, henüz galibiyeti olmayan Kasımpaşa'ya ezeli rakibi Galatasaray'ın stadında konuk oluyor.


 Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında Kasımpaşa, 6. dakikada Şahin'in attığı golle 1-0 öne geçti. Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe, 15. dakikada Alex'in penaltıdan attığı golle beraberliği sağladı: 1-1 Ardından Emre'nin 22. dakikada attığı golle durum 1-2 oldu. Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe, 24. dakikada Niang'ın attığı golle farık 2'ye çıkardı: 3-1 Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında Kasımpaşa, 25. dakikada Ersen Martin'in attığı golle farkı 1'e indirdi: 3-2

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: M. Kamil Abitoğlu, Erdinç Sezertam, Mustafa Sönmez

Kasımpaşa: Murat Şahin, Keller, Erdi, Barış, Ergün Teber, Hüseyin Kala, Sarmov, Yekta, Halil İbrahim, Ersen Martin, Şahin Aygüneş

Fenerbahçe: Volkan Demirel,Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Dos Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Dia, Alex, Niang

Goller: Dk. 6 Şahin Aygüneş, Dk. 25 Ersen Martin (Kasımpaşa) Dk. 16 Alex (Penaltıdan), Dk. 21 Emre, Dk. 23 Niang (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Dk. 15 Ersen Martin, Dk. 24 Ergün Teber (Kasımpaşa) Dk. 34 Lugano (Fenerbahçe)

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasının kapanış maçında Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Sarı-lacivertli ekibin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Ev sahibi ekibin sahasındaki bakım çalışmalarının bitmemesi ve İnönü Stadı'nın zeminin kötü olmasından dolayı mücadele Ali Sami Yen Stadı'nda oynandı.

6. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Bu dakikada orta alandan başlayan atakta Halil İbrahim, Hüseyin Kala'yı gördü. Bu futbolcunun ara pasına hareketlenen Şahin Aygüneş, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Volkan'ın sağından ağlarla buluşturdu: 1-0.

14. dakikada Bilica'nın geri pasında kaleci Volkan Demirel'in uzaklaştırmak istediği topu Ersen Martin baskı yaparak kazandı, ancak meşin yuvarlağı kontrol edemedi. Top auta çıktı.

16. dakikada Niang'ın pasında topla buluşan Emre'nin sert şutunu kaleci Murat Şahin çeldi. Boşta kalan topu savunmada Ergün Teber, kafayla kornere gönderdi.

16. dakikada Alex'in kullandığı köşe atışında Ersen Martin, ceza sahası içinde topa elle dokununca karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Alex, topu kalecinin solundan ağlarla buluşturdu. 1-1.

21. dakikada Fenerbahçe Emre ile öne geçti. Alex'in savunmanın arkasına attığı topu Erdi uzaklaştırmaya çalıştı. Topu kapan Emre Belözoğlu, kaleci Murat'ın üzerinden aşırtma bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-2.

23. dakikada Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada orta alandan Dia kaptığı topla sağ taraftan hızla ceza sahasına kadar indikten sonra ortasını yaptı. Barış'a çarpan top kaleciyi yanılttı ve boşta kalan Niang tamamladı. 1-3.

25. dakikada Kasımpaşa farkı bire indirdi. Şahin Aygüneş sağdan hızla takımını atağa kaldırdı ve ortasını yaptı. Lugano'ya çarpan topu önünde bulan Ersen Martin, düzgün bir vuruşla Volkan'ı mağlup etti. 2-3.

34. dakikada Yekta'nın ara pasında topla buluşan Şahin'in vuruşu az farkla auta çıktı.

38. dakikada Yekta'nın yaklaşık 30 metreden sert şutunu kaleci Volkan Demirel, kornere tokatladı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

(CİHAN)

Deplasmanlarda henüz puan alamayan sarı lacivertliler; Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor'un kazandığı haftada herhangi bir kaza istemiyor. Çıkış arayan Kasımpaşa ise güçlü rakibini devirip ligde siftah yapmak istiyor.

Öte yandan 14. haftada Büyükşehir Belediye'yle deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kanarya'nın, Olimpiyat Stadı bakımda olduğu için rakibiyle yine Mecidiyeköy'de oynaması söz konusu. Olimpiyat Stadı yetiştiği takdirde, bu akşamki mücadele, Fenerbahçe'nin Ali Sami Yen'deki son maçı olacak.

Fenerbahçe uzun süredir sakat olan Güiza ile birlikte tedavileri süren Mert, Uğur ve Semih kadroda yer almıyor. Ev sahibi ekipte ise kırmızı kart cezalısı oyuncuları Bebbe ve Sancak ile sarı kart cezalısı olan Varela karşılaşmada forma giyemeyecek.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.



Bu haber 820 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,907 µs