En Sıcak Konular

Türkan Şoray'ın 35 yıllık sırrı

0 0 0000 00:00 tsi
1972'de Elazığ'da film çekimi sırasında attan düşerek yaralanan Türkân Şoray, parçalanan yüzünü ve gözünü, eşi ve çocukları 1963'te Rumlar tarafından katledilen Tabip Binbaşı Nihat İlhan'ın ameliyat ettiğini açıkladı.

"Türk sinemasının Sultan'ı" Türkân Şoray, Tercüman gazetesine verdiği söyleşide 35 yıllık bir sırrını açıkladı.
1972'de Elazığ'da "Cemo" adlı filmin çekimleri sırasında attan düşerek boynundan ve yüzünden yaralanan Türkân Şoray, "Beni hayata yeniden, 1963'te eşi ve çocukları Rumlar tarafından alçakça katledilen Tabip Binbaşı Nihat İlhan döndürdü. İlhan, yaşadığı bu acı olaydan sonra Elazığ'da askeri doktor olarak görev yapmaya başlamış. Parçalanan yüzümü ve gözümü ameliyatla o düzeltti" dedi.

Çok zor günler geçirdiğini ve bugün hâlâ çok soğuk havalarda sol gözkapağında sızı hissettiğini dile getiren Şoray, bunun kendisine hep o günü hatırlattığını belirtti. Şoray, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Belki böyle olamazdım'

"Attan düştüğüm an, sadece boyun değil, yüzüm, özellikle sol kaşım, gözkapağım ve yanağım parçalanmış. Ben kendimde değildim. Hemen hastaneye götürmüşler. Ameliyatımı Nihat Bey yapmış. Üç saat sürmüş. Parçalanan gözkapağıma giren kaşlarımı ayırıp toplamış. Hastaneden çıktıktan sonra öğrendim. Nihat Bey'le bir türlü yüz yüze gelip teşekkür edemedim. Eğer o olmasaydı, çok zor günler geçirir, belki yurtdışında çare arardım. Ve sanırım asla bu kadar güzel ve kusursuz olmazdı. 35 yıl önce, günümüz ustalığını göstermiş. Allah ondan razı olsun."

'Dudağıma kimse laf etmesin'

Şoray, söyleşiyi yapan Uğur Güneri'nin "Dudaklarınız estetik ya da botox mu?" sorusuna ise "30 yıl önceki fotoğraflarıma bakın, dudaklarım yine aynı. Yıllardır hep aynı dudaklarım. O zaman botox, silikon var mıydı sanki? Ayrıca dudaklarımı çok beğeniyorum. Kimse laf etmesin" yanıtını verdi.

Milliyet

 



Bu haber 414 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,903 µs