En Sıcak Konular

Kurtulmuş'a tam destek geldi

26 Eylül 2010 18:14 tsi
Saadet Partili belediye başkanları, genel başkan Numan Kurtulmuş'a tam destek verdiklerini belirterek alacağı her karara uyacaklarını açıkladı.

Saadet Partisi'nin kayyuma devredilmesinin ardından Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un başkanlığında yürütülen partililerle görüşmeler kapsamında bugün de Belediye Başkanları ile bir araya gelindi. Saadet Partisinin mahkeme kararıyla kayyuma devredilmesinin ardından yaptığı toplantılarda dün 66 il başkanının desteğini alan Numan Kurtulmuş, çalışmalarına devam etti. Bugün saat 16.00'da SP'li belediye başkanlarıyla bir araya gelen Kurtulmuş, yol haritası için 73 belediye başkanının da fikirlerini aldı.

Görüşmeler sonrasında açıklama yapan Saadet Partisi Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, toplantıda Kurtulmuş'un tek tek katılan herkesin görüşlerini aldığını ve notlar çıkardığını belirtti. Belediye başkanlarının, genel başkanlarına tam destek verdiğini açıklayan Fakıbaba, "Bundan sonra da çalışmalarımızı Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş öncülüğünde sürdürmeye kararlıyız. Alacağı her türlü kararı destekleyeceğimizi ve alacağı kararlara uyacağımızı arz ediyoruz" dedi.

Kurtulmuş kayyum kararını ardından atacakları adımları belirlemek üzere temaslarda bulunmaya başladı. Bu bağlamda ilk olarak Genel İdare Kurulu'nu toplayan Kurtulmuş, il başkanları ve belediye başkanlarından da görüşlerini almış oldu. Daha önce yaptığı açıklamalarda partilileri ile yapılacak görüşmeler sonrası yol haritasının belirleneceğini söyleyen Kurtulmuş'un önünde bulunan iki ihtimal üzerinde duruluyor. Buna göre, Kurtulmuş ya yeni bir parti ile yola devam diyecek ya da parti içinde kalıp mücadele edecek. Genel Başkan Kurtulmuş'un gerçekleştirilen bu görüşmeler ve değerlendirmeler sonrasında yol haritası konusunda Pazartesi günü bir açıklama yapması bekleniyor.

milliyet



Bu haber 693 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,737 µs