En Sıcak Konular

Numan Kurtulmuş o ikiliyi işaret etti

23 Eylül 2010 20:04 tsi
Numan Kurtulmuş o ikiliyi işaret etti Kayyuma devredilen Saadet Partisi'nin lideri Kurtulmuş kurmaylarıyla toplandı. Kurtulmuş'un hedefinde o iki kişi vardı...

Ankara 10. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin verdiği kararı manidar bulan Kurtulmuş, yargıya sunulan delillerin Önder Sav imzalı olduğunu ima etti.

ŞEVKET KAZAN-ÖNDER SAV GÖRÜŞMESİNE GÖNDERME

Erbakan taraftarlarının kazandığı 'hukuk zaferi' sonrası Numan Kurtulmuş ve ekibi, yeni kongre öncesi strateji belirliyor. Basın mensuplarının "yargıyla ilgili tereddüt mü var?" sorusuna Kurtulmuş'un verdiği cevap ilginçti:

"Hiç bir şey söylemiyorum. Her şey milletin gözü önünde oluyor. Dünkü mahkemeye delil olarak sunulan delillerden zannediyorum sekiz tanesi CHP'nin ilçe kongreleriyle ilgili delilerdir. Yargıtay'ın sitesinde bulunmayan delilerdir. Herhalde belli yerlere işaret ediyordur."

Gizlice buluşmuşlardı

Numan Kurtulmuş'un genel başkan seçildiği 11 Temmuz'daki olaylı kongre sonrası Milli Görüş'ün önde gelen ismi Şevket Kazan'ın görüştüğü CHP Genel Sekreteri Önder Sav'dan yeni bir kongre için taktikler aldığı konuşulmuştu. Kurtulmuş'un kurmayları da yargının verdiği kararların arkasında Sav'ın Kazan'a verdiği deliller olduğunu iddia ediyor.

Erbakan taraftarlarına "Bizim için bir son değil Türkiye siyasi tarihinde yeni dönemin başlangıcıdır" diye seslenen Kuntulmuş şunları söyledi:

YOL HARİTASI HAFTA SONU ORTAYA ÇIKACAK

"Kendi düşüncelerimi söymememden daha önemli olan bütün camiamızın kanaatlerini toparlamak ve kamuoyu ile paylaşmaktır. Çeşitli yöntemler tavsiye edenler olabilir. Ama biz karalılıkla yolumuza devam ediyoruz. Sadece teşkilatlarımız ve farklı kesimlerin kanaatleri de önemlidir. Hafta sonu görüşleri alalım. Bundan sonrasına ilişkin yol haritasını kamuoyu ile paylaşacağız.

Bir yerde sağnak yağmur gibi mahkemeler ardı arkası devam ediyor. İlginç bir şekilde bugün mahkemeye girmesi gereken hakim izinli. Onun yerine dün kararı veren hakim bakacak. Nasıl oldu bilmiyorum.

Özet olarak dün burada Sayın Şeref Malkoç'un yaptığı basın açıklamasının son cümlesini bir kere vurgulamak istiyorum. 'Buradaki karar bizim için, camiamız için, siyasi hareketimiz için, son değil, Türkiye siyasi tarihinde bir yeni dönemin ilk başlangıcıdır."

internethaber



Bu haber 1,064 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,427 µs