En Sıcak Konular

Rıza Çalımbay son sözü söyledi

21 Eylül 2010 14:34 tsi
Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımın başından ayrılacağı yönündeki haberlere sert yanıt verdi. Herkesin anlayacağı dilden konuştuğunu belirten Çalımbay, "En nefret ettiğim şey istifa edecek misiniz sorusu. Ben buradayım hiçbir yere gitmiyorum. Yönetim gitmemi isterse o zaman giderim" dedi.

Genç teknik adam, Eskişehir'de yayın yapan yerel Kanal 26 televizyonunda katıldığı programda ilginç açıklamalarda bulundu.

Alınan sonuçlarda savunma hatalarının olduğunu ancak bunu sadece defansa yüklenmenin doğru olamayacağını belirten Çalımbay, "Tabi fikstür gerçeği de var. Diego'yu seyretmedik, aldık. Kesinlikle hazır değil. Bireysel hatalarda Teknik Direktörlerin yapacağı bir şey yok. Pele'nin sorunları vardı. Kendisi ile konuştum, işinin zor olduğunu söyledim. Son haftalarda bir düşüşü vardı. Devam etmemesi için Sivas'ta yedek başladı. Kendini futbola verdiğinde iyi. Bu takımı başarılı ve güzel hale getireceğiz" diye konuştu.

Kariyerinde en çok yorulduğu dönemin bu sezon olduğunu, en çokta antrenman dışı olayların kendini yorduğunu kaydeden başarılı teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takım bazında herkesin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor, toparlanması gerekiyor. Sivasspor maçından sonra söylediklerime gelince; taraftara istediğiniz kadar bağırabilirsiniz dedim ama oyun oynanırken yapmayın dedim. Maç genelinde ya bizimle, ya kendileri ile tartışanlar oluyor. Taraftar bana bugünlerde lazım. Taraftarın yapması gereken şey, geleceksin kardeşim takıma destekleyeceksin. Bana destek vermeyin dedim. Maç öncesi ve maç sonrası tribüne çağırıp moral vermeyin, istemiyorum. Tek istediğim takıma destek verin. Herkesin anlayacağı dilden konuşuyorum ama başka yere çekiyorlar. Sanki ben golü yiyin, ya da atmayın dedim. İsteyen her şeyi yazabilir."

-GÜNDEMDE İSTİFA YOK, YÖNETİM İSTERSE GİDERİM-

Takımın başından ayrılacağı yönündeki haberlere de sert tepki gösteren Çalımbay, gitmek gibi bir düşüncesinin olmadığını vurgulayarak, şöyle dedi:

"Ben bu takımı hak ettiği yere getireceğim. Bir yere gitmem. Ama yönetim gelir derse (git) o zaman konuşulur. Nasıl gelindiyse öyle gidilir. İşte bende o zaman giderim. Günlük düşünülmemesi gerekiyor. En nefret ettiğim şey istifa edecek misiniz sorusu. Bunu hak etmiyorum. Ümit Karan'ı ben kadro dışı bırakmadım. Yönetim bıraktı. Şuan için de ben hazır olduğunu düşünmüyorum. 2 aydan önce de hazır olmaz. Bu zor süreci taraftar ve yönetimle birlikte atlatacağız."

-ŞAHBAZ: HOCAMIZA VE TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ-

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Atatürk Stadyumu'da düzenlediği basın toplantısında, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın (Ne taraftar, ne yönetim, kimseden destek istemiyorum) yönündeki açıklamalarını talihsiz olarak nitelendirdi.
Dün gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısında, Çalımbay'ın bu yöndeki açıklamalarına açıklık getirdiğini belirten Şahbaz, ''Rıza hoca söylediklerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti. Rıza hocanın bu yönde yaptığı açıklamadan sonra bizim diyecek başka bir şeyimiz yok'' şeklinde konuştu.

Yönetim olarak Çalımbay'ın arkasında olduklarını kaydeden Şahbaz, ''Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. Sonuna kadar onların arkasındayız'' dedi.

Şahbaz, hafta sonu oynayacakları Gaziantepspor maçını kazanarak çıkışa geçeceklerini kaydetti.

Geçirdikleri zor günlerin ardından taraftar ve basına her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu belirten Şahbaz, bu hafta oynayacakları Gaziantepspor maçı bilet fiyatlarında indirime gideceklerini söyledi.

Yönetim Kurulu Gaziantepspor maçı bilet fiyatları şöyle açıkladı:

Açık tribün 10 lira, aile tribünü 25 lira, kapalı tribün 50 lira.

 

(CİHAN)




Bu haber 690 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,146 µs