En Sıcak Konular

Bu da Baykal'ın Sav'a cevabı

17 Eylül 2010 17:30 tsi
Bu da Baykal'ın Sav'a cevabı Referandum sonuçlarını partisi için başarısızlık olarak değerlendiren eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, kurultayla ilgili sözlerinin arkasında durdu.

Memleketi Antalya'dan, kurultay çıkışını 'fantezi' olarak değerlendirenCHPGenel Sekreteri Önder Sav'a da mesaj veren Deniz Baykal, "Ben söylenmesi gerektiğine inandığım her şeyi bir parti sorumluluğu içerisinde ifade ettim. Kendi durumlarının sarsılacağını düşünen bazı insanlar, bu öneri karşısında suçlayıcı değerlendirmeler yapıyorlar." dedi.

Deniz Baykal,Türk Hava Yolları(THY)'na ait tarifeli uçakla Antalya'ya geldi. Antalya Havalimanı'na saat 16.00 sıralarında inen Deniz Baykal, kendisini karşılamaya gelenlerle VIP salonunda bir saate yakın toplantı yaptı.

CHP'nin eski genel başkanını karşılamaya gelenler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Özer Ülken ile Muratpaşa İlçe Başkanı Erkan Acar ile Antalya teşkilatı üyeleri yer aldı.

Deniz Baykal, VIP salonu çıkışında gazetecilerin soruları üzerine, kurultayla ilgili sözlerinin arkasında olduğunu belirten ifadeler kullandı. Konuşmasında, sözlerini 'kurultay fantezisi' olarak değerlendiren Önder Sav'a da mesaj veren Baykal, şunları söyledi:

"Ben, söylenmesi gerektiğine inandığım her şeyi bir partili sorumluluğu içerisinde ifade ettim. Kendi durumlarının sarsılacağını düşünen bazı insanlar, bu öneri karşısında suçlayıcı değerlendirmeler yapıyorlar. Ona bir katkı yapmak niyetinde değilim, ben söylenmesi gereken her şeyi söyledim. Benim sözlerimi dikkatli okurlarsa her şey onun içerisinde vardır." Deniz Baykal, CHP'li bir üyenin kızının düğününe katılmak için Alanya'ya hareket etti. 

CİHAN



Bu haber 934 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,654 µs