En Sıcak Konular

F.Bahçe'den itiraf gibi yalanlama!

16 Eylül 2010 13:15 tsi
Daha düne kadar derbi biletleri satışa çıkar çıkmaz anında tükenirdi. Dün genel satışa sunulan Beşiktaş maçı biletlerinden sadece 3 bin adet satıldı.

Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler için derbilerin önemi ayrıdır. Herkes takımlarının Beşiktaş veya Galatasaray ile oynayacağı maçı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda izleyebilmek için büyük çaba harcar, günler öncesinden bilet derdine düşerdi. Biletlerin genel satışının başladığı gün ise Biletix gişelerinden uzun kuyruklar oluşur, kavgalar çıkar, biletler 1-2 saat içinde tüketilirdi. Ve dün... Sezonun ilk derbisi olan Beşiktaş maçının biletleri genel satışa sunuldu. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki gişede bekleşenler vardı yine ama kalabalık, geçmişteki görüntünün yanına bile yaklaşamadı. Beşiktaş maçını izlemek isteyenler, gişe önünde kuyruğa girdi, çok kısa bir süre sonra biletini alıp gitti.

İtiraf gibi yalanlama
Gişe önündeki kuyruk da yarım saat içinde bitti. Anadolu Ajansı, bu durumu haber yaparken, kısa bir süre sonra kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama geldi. Biletlere ilgi olmadığı yönündeki haberin gerçekleri yansıtmadığı ileri sürülerek, “Derbi maçın biletleri bu sabah itibari ile genel satışa çıkmış ve ilk 3 saat içerisinde 3 binden fazla bilet satılmıştır” sözleriyle, satışların geçmişteki gibi olmadığı itiraf edildi. Duyuruda, “Yapılan bu haberlere en güzel cevabı ise hafta sonu stadyumumuzu doldurarak takımına vereceği destek ile taraftarımız verecektir” denildi.

Fanatik

 



Bu haber 593 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,081 µs