En Sıcak Konular

'Kılıçdaroğlu Türkiye'yi rezil etti'

14 Eylül 2010 08:03 tsi
'Kılıçdaroğlu Türkiye'yi rezil etti'

Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na ağır sözler! Gökçek, oy kullanamayan Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'yi dünyaya rezil ettiğini iddia etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halk oylamasında oy kullanamamasıyla ''Türkiye'yi tüm dünyaya rezil ettiğini'' öne sürerek, ''Ben de bir Türk vatandaşı olarak kendime pay çıkarıyorum ve utanıyorum'' dedi.

Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisinin Eylül ayı olağan toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökçek, referandumun sonuçlarına ilişkin bir soru üzerine, ortaya çıkan sonucu bir ''güvenoyu'' olarak değerlendiremeyeceklerini söyledi.

Gökçek, sonucu AK Parti'ye de mal etmeyeceklerini belirterek, ''Bunun, milletin malı olacağını defaatle Sayın Başbakanımız gibi ben de söyledim. Referandumu bir güvenoyu olarak değerlendirmiyoruz. Bu, milletin iradesini kullanmasıdır'' diye konuştu.

"HAFIZA KAYBINA UĞRAMIŞ VAZİYETTE"

Bir gazetecinin, ''Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandumda oy kullanamamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine de Gökçek, şunları kaydetti:

''Ben defalarca söylemiştim. Adamcağız beni tanımıyor. Hafıza kaybına uğramış vaziyette. Oy kullanamaması herhalde ondan olsa gerek. Beni tanımayan bir kişinin oy kullanamaması son derece doğal. Ana muhalefet lideri, oy kullanmayarak Türkiye'yi dünyaya rezil etti. Ben de bir Türk vatandaşı olarak kendime pay çıkarıyorum ve utanıyorum.''

ANKARA'YA SEZEN AKSU SOĞAĞI

Sanatçı Sezen Aksu'nun, referandumda ''evet'' oyu vereceğini açıklaması üzerine İzmir'in Konak ilçesindeki Sezen Aksu Sokağı'nın tabelasının mahalle sakinlerince yerinden indirilmesini hatırlatan bir gazetecinin, ''Ankara'da bir sokağa Sezen Aksu'nun ismini vermeyi düşünüyor musunuz?'' sorusunu Gökçek, ''Bu, meclisin işidir. Meclisimize böyle bir öneri gelirse, bunu değerlendiririz'' diye yanıtladı.

internethaber

 

 

 



Bu haber 820 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,269 µs