En Sıcak Konular

Hido, Erdoğan'dan özür diledi

13 Eylül 2010 09:59 tsi
Final maçı sonrası seyircilerce yuhalanan Erdoğan'ı arayan Hidayet Türkoğlu, yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası final maçı sonrası seyirciler tarafından yuhalanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayan basketbol milli takımının kaptanı Hidayet Türkoğlu, yaşanan olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Erdoğan, Ankara'da partililerin söylediği "Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda" şarkısıyla karşılandı.

Erdoğan, dün Türkiye ile ABD arasında oynanan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Finali sonrası düzenlenen madalya töreni sırasında seyirciler tarafından protesto edildi. Erdoğan, İstanbul dönüşü Esenboğa Havalimanı'nda Ak Parti Keçiören ilçe teşkilatı üyesi yaklaşık 100 kişilik bir grup tarafından şarkılarla karşılandı. Erdoğan, partililerin "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısı eşliğinde Ankara'ya indi.

Erdoğan, kendisini karşılamaya gelen partililerin yanına giderek, tek tek tokalaşarak sohbet etti. Erdoğan, sohbet sırasında bir gencin sigara paketini aldı.

Hidayet'ten telefon

Erdoğan, partililerle sohbet ettiği sırada, Hidayet Türkoğlu'nun araması üzerine kendisiyle bir süre görüştü. Başbakanlık kaynakları, Erdoğan'ın Dünya Basketbol Şampiyonası final maçında yuhalanması nedeniyle Türkoğlu'nun yaşanan olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdiğini belirtti.

Erdoğan'ı partililerin yanı sıra Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek de karşıladı. Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümleyye Erdoğan da Ankara'ya geldi.

Bu arada Başbakanlık korumalarının siyah takım elbise içine kırmızı-beyaz kravat takmaları dikkati çekti

milliyet



Bu haber 722 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,486 µs