En Sıcak Konular

TEM'deki kazada ölü sayısı 11'e yükseldi

13 Eylül 2010 08:38 tsi
Başakşehir TEM yan yolda meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 11'e yükseldi. Yaralı 9 kişinin çevredeki hastanelerde tedavileri sürüyor.

Başakşehir'den Küçükçekmece Altınşehir yönüne giden Fuat Barın yönetimindeki 34 M 5384 plakalı yolcu minibüsü ile Adem Cildan'ın kullandığı 34 GC 0053 plakalı su tankeri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lojistik Destek Merkezi önünde çarpıştı. Kazada, minibüste bulunan yolculardan 5'i olay yerinde, 6'sı ise hastanelere kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Yaşamını yitirenlerin cesetleri Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, yaralanan 9 kişi ise çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazada ölenlerden kimlikleri belirlenenler ise şöyle: İnci Tezlik (19), Selahattin Bektaş (63), eşi Çiçek Bektaş, Murat Özdemir (14), Derya Dulkadir (10), annesi Hasibe Dulkadir (33), Bektaş Bektaş (56), Bahri Şahbudak (67), Ayhan Üstün'ün (31). Ölenlerden 2 kişinin ise kimliğinin tespiti için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Yaralanan 9 kişiden kamyon sürücüsü Adem Gildan Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, minibüs şoförü Fuat Barın Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Yunus Seymen, Mehmet Tekinyavuz ve Mehmet Cangüneş Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Recep Seymen, Nihat Seymen ve Hüseyin Yer Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Macit Dulkadir Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fuat Barın'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.
 
cihan



Bu haber 507 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    46,602 µs