En Sıcak Konular

Hilmi Özkök'ten ilginç mesaj

12 Eylül 2010 16:33 tsi
Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, referandumda oyunu İzmir'in Urla ilçesindeki EGİAD İlköğretim Okulu'nda bulunan 1075 numaralı sandıkta kullandı.

Okula saat 14.15'te eşi Özenç Özkök ile birlikte gelen Özkök, gazetecilerin yorum yapmasını istemesi üzerine, "Havetli olsun diyorum." demekle yetindi.

Bir gazetecinin, anayasa değişikliklerinin darbelere engel olup olmayacağı şeklindeki sorusuna ise, "Bu konuda daha önce söyleceklerini söyledim. Daha fazla bir şey söylememe gerek yok." cevabını verdi.

Hilmi Özkök, eşinin kabinde tercih mührünü unutması üzerine, hatırlarak almasını istedi. Eşi Özenç Özkök de mührü kabinden alarak görevliye teslim etti. Daha sonra Özkök, oy pusulasını alarak kendi oyunu kullandı. Ardından görevlilerle tokalaşan Özkök, okul çıkında gazetecilerin sorularını cevapladı.Referandumsonucuyla ilgili yorum yapmasını istemeleri üzerine, "Ne dememi bekliyorsunuz?" şeklinde konuştu. Bir gazetecinin, "'Hayırlı olsun bile demeniz yeterli." cevabı üzerine ise, "Bu lafı söyletmeye çalışıyorsunuz ama ben Havet'li olsun diyorum. Başka da yorum yapmak istemiyorum." dedi. EskiGenelkurmayBaşkanı,anayasa değişikliğipaketinde darbeyi engelleyen maddeler olduğu hatırlatılıp, "Sizce bundan sonra darbe olur mu?" diye sorulmasın karşılık, "Ben bu konuyla ilgili söyleyeceğim sözleri daha önce söyledim. Başka bir yorum da yapmıyorum." diyerek, eşiyle birlikte okuldan ayrıldı. 

cihan




Bu haber 643 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,657 µs