En Sıcak Konular

Gül: Sonucu herkes saygı ile karşılamalı

12 Eylül 2010 12:40 tsi
Gül: Sonucu herkes saygı ile karşılamalı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, referandumdan çıkan sonucu herkesin büyük bir olgunluk ve saygı ile karşılanması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Çankaya İlköğretim Okulu'nda 1103 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Dışişleri Konutu'ndan okula eşi ile yürüyerek gelen Cumhurbaşkanı Gül ve eşini bazı vatandaşlar, alkışlayarak karşıladı. Oyunu kullanan Gül, çıkışta gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Gül, gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı.

"Demokrasilerin güzel yanlarından birini yaşıyoruz." diyen Gül, önemli konularda halkın son sözü söylediğini belirtti. Gül, ne olursa olsun referandum sonucunun herkes tarafından büyük bir olgunluk ve saygı ile karşılanması gerektiğini vurguladı.

Siyasi mücadelelerin bazen sert geçebildiğine dikkat çeken Gül, bunun çok partili sistemin doğasında olduğunu kaydetti. Siyasetçilerin miting alanlarında niyetlerini aşan konuşmalar yapabildiğini dile getiren Gül, "Söylenenler söylendi. Bütün bunlar orada kalmalı." diye konuştu.

Bir soru üzerine Basketbol Milli Takımı'nın olağanüstü bir başarıya imza attığını söyleyen Gül, final maçına da katılacağını dile getirdi.

Gül, okuldan ayrıldıktan sonra vatandaşlar ile kısa bir süre sohbet etti. Gül çifti kendilerini görmek isteyen bir kız çocuğu ile de yakından ilgilendi.

Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya İlköğretim Okulu'nun hemen yanında bulunan taksi durağını da ziyaret etti. Gül, burada taksicilerle bir süre sohbet etti.

cihan



Bu haber 640 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,457 µs