En Sıcak Konular

Sağlık Bakanı Akdağ oyunu Erzurum'da kullandı

12 Eylül 2010 12:11 tsi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Lisesi'nde oy kullandı. Akdağ, "Türkiye demokrasisi güçlenmiş şekilde bu referandumdan çıkmış olacak. Memleket için inşallah çok güzel şeylere vesiyle olur." dedi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ, saat 10.30'da Erzurum Lisesi'ndeki 1114 numaralı sandıkta oy kullandı. Nüfus cüzdanını yanında olmayan Bakan Akdağ, üzerinde vatandaşlık numarası yazılı olan farklı kimlik belgesi ile oy kullandı.Oy kullanmadan önce sandık görevlileri ile tokalaşan Bakan Akdağ, daha sonra kabine geçti. Daha sonda içinde oy pusulası olan zarfla sandık başına gelen Bakan Akdağ, "Memlekete hayırlı olsun inşallah. Bismillahirrahmanirahim" dedikten sonra oyunu sandığa attı.

Bakan Akdağ, okul çıkışında basın mensuplarının seçimle ilgili sorularını cevaplandırdı. Referandumdan ülke demokrasinin güçlenmiş şekilde çıkacağını dile getiren Bakan Akdağ, "Önemli bir vatandaşlık görevini ifa etmiş olduk. Biliyorsunuz bugün ülkemizin geleceği için önemli bir halk oylaması var. Demokrasi bütün kuralları ile işliyor. Halkın demokratik bilincinin sandığa en mükemmel şekilde yansıyacağından ben eminim. Türkiye demokrasisi güçlenmiş şekilde bu referandumdan çıkmış olacak. Memleket için inşallah çok güzel şeylere vesiyle olur." dedi.

Bu arada Sağlık Bakanı Akdağ, basın açıklamasının ardından makam aracına doğru yöneldiği sırada bir vatandaş aniden Bakan'ın elini sıkıp ardından öpmek istedi. Güçlü bir şekilde Bakan Akdağ'ın elini sıkan vatandaşa Akdağ, "Kardeşim dur ya ne yapıyorsun? Amma da bileklerin kuvvetliymiş." dedi.
 
cihan



Bu haber 505 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,660 µs