En Sıcak Konular

Şota'dan Fenerbahçe'ye gözdağı

10 Eylül 2010 16:57 tsi
Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze'den iddialı sözler...

Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden bütün takımlar için kolay maç olmadığını ve hiç kimsenin herhangi bir maçı da 6 puanlık gibi değerlendirmemesi gerektiğini belirtti.

Şota, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynayacakları maçın hem kendileri adına hem rakipleri Fenerbahçe adına kolay olmadığını aktararak, "Ligde kolay maç yok, zor geçecek Fenerbahçe maçını da kazanmak istiyoruz." dedi.

Şota, takım olarak Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını dile getirerek, düşündükleri yeni oyun anlayışını 10 haftalık süreçte denediklerini ve sistemin takımda oturmasını sağladıklarını belirtti. Bunun gelecek haftalarda daha iyi olacağını aktaran Şota, "Rakibimiz güçlü ama biz de güçlüyüz. Bu maçı kazanabilecek durumdayız. Rakibimizin neler yapabileceğini biliyoruz. İyi hazırlandık. Rakibin önemli oyuncuları var. Bizim de var. Onun için bazı tedbirlerimiz olacak. Ama genel olarak sahaya kazanmak için çıkacağız ve mücadele edeceğiz. Sonuçta sevinen taraf biz olacağız." dedi.

Şota, Zalayeta'nın bu maçta forma giyip giymeyeceği ile ilgili net bir ifade kullanmazken, bu oyuncunun tam olarak hazır olmadığını söylemekle yetindi. Fenerbahçe'den transfer edilen Önder Turacı, takıma çabuk uyum sağladığını ve Fenerbahçe karşısında takımının maçı kazanacağını ifade etti.Önder, bu maçta forma giyemeyecek olmasına rağmen takım arkadaşlarına da Fenerbahçe'deki bazı oyuncularla ilgili bilgiler vererek yardımcı olduğunu aktardı. Moritz, Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, 3 haftalık süreçte 7 puan topladıklarını belirtti. Şampiyonluk için oynadıklarını aktaran Morıtz, Fenerbahçe karşısında mutlaka üç puan almak zorunda olduklarını ifade ederek, "Takım olarak çok iyiyiz. Bu maçı alabilecek güçteyiz. Rakibimiz güçlü bir ekip. Ama kendi saha avantajımızı kullanarak kazanmak istiyoruz" dedi.

Kayserispor, cumartesi günü saat 19.00'da Kadir has Stadında oynanacak maç hazırlıklarını tamamladı. Takımda yeni transferler dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kayserispor, Fenerbahçe karşısına ise şu kadroyla çıkması bekleniyor: Souleymanou, Hamza, Serdar, Aleksander, Hasan Ali, Mehmet Eren, Abdullah, Santana, Triosi, Morıtz, Cangele.

cihan

 



Bu haber 740 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,129 µs